2002-es Suzuki Swift 1.0-val kapcsolatban mik a tapasztalatok? 40.000km-t ment eddig olajcsere nélkül ezmiatt növekedhetett a fogyasztás?Vagy más tipp esetleg,benzincső nem lyukas kipufogón volt 1kisebb lyuk de az pontozva lett így arra sem gondolok
Figyelt kérdés
2021. jan. 12. 17:25
11/14 anonim válasza:
Nah, annál a 100 ezres jubileumnál motorcsere is társult az olajcsere mellè...
Azèrt baxátok meg az alap dolgokat csináljátok már meg egy ilyen autón, nem vèletlen, hogy a nagy rèsze össze fosta magát...
12/14 anonim válasza:
ennyi leponzotást...óvodában magasabb az IQ szint és ezek akarnak tanácsot adni másoknak....
13/14 A kérdező kommentje:
Skacok nyugi nem írtam hogy az én autóm!Nem tesztelem tovább és képes vagyok az önálló életvitelre!Csupán egy kérdést tettem fel,szerintem érthetően is volt fogalmazva,egy barátom autója miatt kérdeztem mivel eddig kontárok nyúltak bele és elképzelni nem tudtam miért ehet 100km-en 12liter benzint!Mivel 3hengeres az autó az első tippem az hogy szar gyertya,egyik henger kihagy..Túlságosan okosak vagytok holott csak egy kérdést tettem fel
2021. jan. 13. 17:48
14/14 anonim válasza:
Azt a 19 éves 40 ezret futott "valamit" már nem olajnak hívják hanem granulátumnak.
Az utolsó hsz. pontatlan, mivel nem "kontárok nyúltak bele" hanem senki sem. Kicsit más..... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!