Küszöb csere mennyibe kerülhet?
Csere mennyibe kerülhet, ha az új két oldalra összesen 35 ezer lenne, míg bontottból gondolom olyan 25 ezer körül? Munkadíja körülbelül? Újat gondolom még festeni fényezni stb. kell.
Nem filléreskedek, csak kérdem, kíváncsi vagyok. Bár erre karosszériás tudna válaszolni, ő mit lát jónak, mit kell még cserélni, ha kell.
Köszönöm!
Ez a kép nem tudom milyen típusé, már ha egyáltalán nem csak kitalált és illusztráció:
De ismereteim szerint is így néz ki egy önhordó karosszéria a körítés nélkül. Akkor ez a fő teherhordó nem? Nem amit ráhegesztgetnek?
Márpedig amit linkeltem bontott elem még erre jön rá, aztán még arra az az elem, ami a miénken átlyukadt.
#13-14 Köszönöm, most nincs több kérdésem.
A lényeg, nem biztos hogy megéri már. Keresni kell egy jó állapotú másikat, levédőztetni, és vigyázni rá. A vezérlés meg az egyebek árát meg buktam. Max. használom műszaki lejáratig. Csak ronda így... égő vele közlekedni, meg parkolni, stb.
Sajnálom az autót, de a következőt már jobban megvigyázom.
Ez hozzáállás kérdése.
Nekem pl. eszemben sincs ilyen új szemetet venni, helyette most is éppen egy régi roncsot mentek meg magamnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!