Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csak szerintem sok ennyiért?

Csak szerintem sok ennyiért?

Figyelt kérdés
Nevetséges, hogy nálunk 12 és fél milliótól indul a Toyota Camry ára. Extra nélküli alap autót kapunk ezért a pénzért. Ott húzzák le az autógyártók az embereket, ahol csak tudják. De nem vagyok meglepődve, mikor a legújabb alap Foswagen Golf 8 milliótól indul. Éppen hogy csak nem kurblival kell benne feltekerni az ablakot. Próbálják már meg ugyanennyi pénzért egy amerikainak vagy kanadainak eladni ezeket az alapfelszereltségű autókat. Biztos nem állnák meg nevetés nélkül.

2021. jan. 9. 18:10
1 2
 1/18 mindentudó99 ***** válasza:
79%
Kapsz Dacia logant is 3 milla alatt.
2021. jan. 9. 18:27
 2/18 anonim ***** válasza:
95%
Na most hogy jól megalapoztad eme remek kérdésedet... a te pénztárcádnak a Dacia és a Suzuki való. Ha drágább autót akarsz, keress jobban.
2021. jan. 9. 18:36
 3/18 A kérdező kommentje:
Ezigen. Micsoda éles logika. Ha titeket nem zavar, hogy kirabolnak, akkor legyen úgy. Nem tudom, hogy nem-e a Foswagen szón sértődtetek meg, de mindegy is. Ezzel a logikával akkor az sem érdekelne titeket, ha Magyarországon 5-ször annyiba kerülne az áram, mint máshol. Akkor is azt mondanátok, hogy többet kell keresni, nincs ezzel baj. Micsoda defektes gondolkodás.
2021. jan. 9. 18:50
 4/18 anonim ***** válasza:
80%

Nem muszáj megvenni, ha nem futja rá...

Azért az autó nem olyan, mint az áram. Nagyon jól tudsz élni a Carmy nélkül is, áram nélkül már elég nehézkes lenne a XXI. században

Egyébként meg primitív gyerekes játék a Foswagenezés, kezdjünk el rizsrakétázni mi is? :D Érti mindenki, hogy fel akarod adni a magas labdát a márkagyalázkodáshoz és a parttalan vitázáshoz, de talán senki nem fog most beleállni ebbe.

2021. jan. 9. 19:09
 5/18 A kérdező kommentje:
Büszke vagyok rá, hogy amerikai gyártmányú az autóm. Éljen az Egyesült Államok!
2021. jan. 9. 19:25
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Végülis lehet 200k-ért Stratus-t, meg Voyager-t venni :D
2021. jan. 9. 19:32
 7/18 Beviz Elek ***** válasza:
100%

Szabadpiac van, mindenki annyiért árulja a termékét amennyiért akarja és szerencsére nem vagyunk rákényszerítve a megvásárlásukra.

Ha szerinted a Camry, Golf irreálisan drága akkor ne vedd meg. Ha elegen gondolják így és nem veszik elegen akkor vagy változtatnak vagy tönkremennek.

Most a Toyota és a VW a két legnagyobb gyártó, annyira nem csinálhatták rosszul.

2021. jan. 9. 19:40
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Foswagen... És az írásmód... Ismerős vagy nekem. Te valamelyik korábbi troll vagy aki párszor el lett csépelve már emiatt a köpködés miatt.

Halkan megjegyzem, hogy nyugaton is ilyen szar ára van az autóknak, csak ott még jelenleg ki tudják fizetni azt is. Haldoklik az autóipar, sok kütyü kell bele a környezetvédelem miatt amitől drága lesz, meg még ki kell fizetniük a büntetéseket is amit a vevőkön vernek le. Ezért 8 milla egy alap autó.

2021. jan. 9. 20:04
 9/18 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Nem telik rá és még tobbzódik. Vegyél Babettát. Attól még ember ám valaki hogy nincs 10 miliós autója.
2021. jan. 9. 20:19
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem a gyártók húznak le, hanem ilyen mértékő vámot kell fizetniük utána.
2021. jan. 9. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!