Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A rotax 123-as blokkú rx...

A rotax 123-as blokkú rx 125-öm nem megy úgy a tuning membránnal mint a gyárival.Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
A motorba egy kx 125 v-force replika van amit bele faragtam és tök faszán passzol, de azt vettem eszre hogy a gyári membránnal sokkal jobban ment szinte mindenhol, pedíg a másikkal kelett volna jobban mennie.Természetesen utána lett állítva a motornak de hiába mert a gyári membránnal 148 as fő fúvókaval tök faszán ment, de a másik membránnal probáltam 145 öst ami túk kicsi volt, 148 ast amivel meg be szaggatott nagy fordulaton, 150 es túl nagy volt , a 152 es is. A súbert is állítgattam , de hiába. Én arra tudok csak gyanakodni, hogy a memrán lapka a v force replikán az nem elég hajlékony és az okozhatja a problémát. A gyári membrán lapja sokkal hajlékonyabb.
2021. jan. 9. 17:06
 1/1 A kérdező kommentje:
Azt szeretném még hozzá fűzni hogy a motor egyaltalán nem füstöl, ami elvileg azt jelenti hogy elég jól be van állítva, pedíg 33 as keverék van benne és nem köpi az olajat sem,de mégis ugy viselkedik mintha sokat kapna benzinből. Az meg szinte kizárt hogy túl keveset kap, mivel azt a motor hangjáról meg tudom mondani.
2021. jan. 9. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!