Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az LPG-autókról mit kell...

Az LPG-autókról mit kell tudni? Ha olcsóbb a fenntartásuk, mint a benzineseknek, akkor miért nem jár mindenki ilyennel?

Figyelt kérdés
2021. jan. 8. 23:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Miért kéne vele "többet" foglalkozni?

Amikor amúgy is műszakira kellene vinni a kocsit akkor egy gáz biztonsgi szemle kell, ami nettó 5 perc (de legtöbb helyen csak fizetsz 5e-t és adják a papírt...). Ezen kívül semmiféle extra törődést nem igényel, rendes szervíznél egy gáz szűrőt kell még cserélni.

10 évre kap a palack engedélyt, utána cserélni kell. De aki 10 év alatt nem megy annyit, hogy lecserélje az autóját annak vélhetően nem is éri meg az LPG.

2021. jan. 9. 16:57
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
2 évente nyomás próba, 10 évente csere.
2021. jan. 9. 18:09
 13/14 anonim ***** válasza:
64%
Semmiféle nyomáspróba nincs. 10 évig nem kell hozzányúlni a tartályhoz! Ne terjesszünk fals információkat!
2021. jan. 9. 19:31
 14/14 Szolovjov ***** válasza:
Én 10 éve LPG-s autóval járok. Én sem értem miér tnem alakítják át az emberek a benzifalójukat. Nekem 10 év alatt az égvilágon semmi bajom nem volt a gázrendszerrel, imádom! A következő is el lesz gázosítva. Még csak LPG szűrőt sem cseréltem egyszer sem.
2021. jan. 10. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!