Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A kettő autó közül melyik...

A kettő autó közül melyik lenne a jobb választás?

Figyelt kérdés

Az első egy 2015-ös évjáratú Volkswagen cc R-Line a szokásos 2 l-es CRTDI motorral kb. 100-150 000 km-rel.

A másik egy 2017-2018-as 2 l-es hibrid benzines Ford mondeo Vignale felszereltséggel és kb. fele ekkora futásteljesítménnyel.

Mind a két autót gyönyörűnek tartom és leginkább ez fogott meg bennük nem feltétlen racionális döntés alapján szeretnék autót vásárolni hiszen számomra a külseje nagyon fontos de mégsem akarom az életemet is rá költeni. Azt gondolnám, hogy mind a két autó kényelmes és tágas. Városi használatra nyilván a benzines a megfelelőbb választás viszont kéthetente járok Ausztriába vásárolni . Ez kb. 200 km-es utat jelent ami alapján a dízel is szóba jöhet. A fogyasztás sem mérvadó hiszen nagyjából ugyanannyit fogyasztanak. Melyik lenne jobb választás? Ja és egy fontos infó: Bármelyik autó mellett is döntök mindenképp automatát akarok

2021. jan. 8. 19:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#9: Igen, ahogy írtad is, benne LEHET, míg a Vignale szériában beletett szinte mindent. Szóval egy dolog, hogy valami feláras extraként elérhető, vagy alapáron benne van.

Szóval erre írtam, hogy nem tudjuk / nem derült ki, hogyan lehet felszerelve az a CC.

Szóval feltételezve, hogy azért van a 2 típus összehasonlítva, mert talán azonos áron kelletik magukat, akkor a dízeles mivolta, a 2-3 évvel idősebb kor, a magasabb futásteljesítmény nálam éppenséggel vásárlási kedvet romboló tényezők lennének - de ahogy írtam is, nem egyformák az emberek, és ez így jó, mert különben nagyon egyhangú és unalmas lenne a látvány az utakon, ha mindenki ugyanazzal járna. ;)

2021. jan. 11. 23:46
 12/12 A kérdező kommentje:
Mint írtam is R-line lenne az egyik választott. Na most szerintem ezeket soha a büdös életbe nem adták szövet üléssel és kéziváltóval. Legalábbis én nem láttam még ilyen R-line-os CC-t
2021. jan. 12. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!