Melyiket vennétek meg ezek közül?
Figyelt kérdés
Skoda Fabia, Mazda 2, Seat Ibiza, valamelyik Peugeot (ami nem vti motoros)? Mindegyik 2008-2010 körüli. Dízelt egyáltalán nem vennétek? Vagy esetleg más típus 1m körül városi autónak?2021. jan. 8. 16:26
1/7 anonim válasza:
Ha én venném akkor Mazda 2 mert nagyon tetszenek
3/7 A kérdező kommentje:
Peuget-ot miért? Mindenki szidja a francia autókat.
2021. jan. 8. 20:40
4/7 anonim válasza:
Azért az jócskán túlzás, hogy mindenki szidja őket. Hogy miért Peugeot-ot? Hiszen te is felvetetted a kérdésben, másrészt meg egyáltalán nem rossz márka, gyártó a világ egyik legrégebbibb múltra visszatekintő autó márkája, hiszen már réges rég a Rover sorsára jutottak volna, a kutya nem venné őket, akár újonnan akár használtan, globálisan. Nekem 2007-es teljesen alap 207-es volt, benzines, a legkisebb motorral, 8V-s benzines, ami a 206-osban is szolgált. Nem egy modern konstrukcióju erőforrás, de egyszerű mint a faék. Elektronikusan, motorikusan semmi baj nem volt vele, kényelmes, alapáron tele extrákkal, már kezdem bánni, hogy eladtam, mert nem tudom, mi is legyen a következő. Ha tetszik dizájnra, bátran próbálj ki egy kevés km-t futott 207-est. Ebből az 1.4-bol volt egy 16V-s 90 lovas verzió is, a 75 lovasra mondják, hogy lomha, gyenge, de nekem bőven elég volt, jókat autóztam vele. Nem, nem egy utcai izomauto, az kétségtelen, de azt az 1150 kilót azért viszi...
5/7 anonim válasza:
UI nézegetek a hahu-n újabb (második generációs, 2007-tol) Mazda 2 autókat is, mert nekem is tetszenek és méretben is pont ideális, így akár az is ajánlható. Vagy Hyundai i20, Corsa D... S igen, én csak benzinest vennék, szívó-t lehetőség szerint. A benzines autók egyik legnagyobb pártfogója vagyok...
6/7 anonim válasza:
Ezek közül Peugeot-ot. Pont azért, mert mindenki szídja és ez által többet veszít az értékéből. Ha nagyobb keretem lenne, akkor egyiket sem venném.
Miért ne vennék dízelt? Most is az van nekem.
7/7 A kérdező kommentje:
Szerintem a Peugeot néz ki a legjobban ebben az árkategóriában.
Mert azt szokták írni, hogy városba nem jó a dízel.
2021. jan. 8. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!