Nem kell túl nagy autó, csak kombi legyen. A vételár maximum hatszáz ezer forint. Amik szóba jöhetnek. 1 Opel Astra G Benzin 2 Peugeot 206 SW 1.4 vagy 1.6 benzin 3 Mazda 6 De csak ha találok rozsdamenteset. Melyiket vennétek?
Figyelt kérdés
A Peugeot tetszik a legjobban, de tudom elektronika. Utána a Mazda 6, de tudom rozsda. Aztán a legkevésbé az Opel, de tudom a legmegbízhatóbb.2020. szept. 19. 09:48
2/10 anonim válasza:
Ha 600 tényleg max, akkor marad az astra. De ennyiért kombiból még eléggé az alja van.
3/10 anonim válasza:
Hát, Mazda 6-ból csak romokat fogsz ennyiért találni. Ennyiért szép állapotú 206-osok már vannak, 1.4-es motorral. Szóval, ha az tetszik, vedd azt, biztosan vannak elektronikai gondok, néha, de nem egetverőek. Elég sok rohangál még belőlük, szóval nem olyan rosszak ám.
5/10 anonim válasza:
Folyt 4.
Egy jobban felszerelt swift szalonból 5.5M Egy olcsóbb pedeleckerül ennyibe.
Egy mazda 6 mennyi? Nem néztem a hahut, de kapsz ennyiért kiskorút? Nőből nem rossz egy 20-as. Autóból? Akinek egy közepes árfekvésű elektromos kerékpárra nincs pénze, eltud tartani egy autót?
6/10 anonim válasza:
5 folyt. Persze nem régi swift, hanem mazda 6 mert ahhoz aztán gombokért van minden. Az astra és a swift alkarészárai között is nagy különbség van.
7/10 A kérdező kommentje:
Utolsó háromnak. Eltévedtél, itt nem bringákról van szó.
2020. szept. 19. 13:21
8/10 anonim válasza:
A 206-os kombit. Még kombiban is jól néz ki, az 1.4-es 75 lovas benzines meg egy egyszerű, bevált, kiforrott, megbízható szerkezet, sok minden nem tud tönkre menni benne, elektronikailag meg szinte minden autóval lehetnek zűrök, de nem vészesen nagyok.
9/10 anonim válasza:
Skoda Fabia Mk1 Kombi 1.4 MPI
10/10 anonim válasza:
Megane egyes kombi 2000-2002. Csak ne az 1.4-gyel vedd, mert lomha dög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!