Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1 millió környékén autót?

1 millió környékén autót?

Figyelt kérdés

Benzinesre gondolok.

-Ford Mondeo MKIII se az 1.8, se a 2.0 nem jó.

-Skoda Octavia az 1.6 VW motorral talán, de régi, ennek már egyéb baja lesz

-Volvo S40, S60, S80 szintén nem, mert előbbi ilyen árban csak Renault motorral és váltóval van, a többi meg instant GTK

- Saab nem, elavult, nincs alkatrész, állandó turbó hibák

- Renault Megane nem, elektromos bajok, futómű, motorja se jó elvileg

- Peugeot 607 túl hosszú, illetve még mindig, egy francia

- Citroen C5 felejtős, fentiek összessége

- VW Passat alapból csak olyan nem kell autó

- Audi, BMW, Mercedes instant felejtős

- VW touran, és fenti márkák hasonszőrű modelljei szintén nem jók, egyik ezért másik azért. Nem nekem nem jók, hanem problémásak.

Mit vegyen akkor az ember ha valami ilyen kategóriájú autóra lenne szüksége?

Ha 1 millió körül nincs. Akkor, 2 millió körül mi ajánlott?

2021. jan. 7. 09:49
 1/9 anonim válasza:
Passat, audi, bmw, mercivel mi a baj?
2021. jan. 7. 10:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Van még ezen kívül 890 másik modell, válogass bátran (mert gondolom elég bátor vagy, ha C5, P607, Saab is a listádon volt).
2021. jan. 7. 10:19
 3/9 anonim ***** válasza:

1.

>>> "Passat, audi, bmw, mercivel mi a baj?"

^^^

Mindössze annyi, hogy 1 milliója van a kérdezőnek autóra és feltételezem nem roncsot akar venni.

2021. jan. 7. 11:13
 4/9 anonim ***** válasza:
ha 1 millió a keret, vennék 6-700 ezer körül S40-et vagy V40-et és felújíttatnám a maradékból
2021. jan. 7. 11:14
 5/9 A kérdező kommentje:

#4 gondoltam rá, hogy felújítani egyet (más modell is) teljesen, de még ott a rozsda is, a legnagyobb ellenség. És nem hinném hogy a teljes szerviz kijön 300-ból... és még át se írtam. Csak egy vezérlés csere 100 ezertől van.

Az a gond hogy nem találni csak nagyon kuka példányokat amikben nem Renault motor van, én meg nem akarok szenvedni 1.6-os motorral, elég volt a 69 lóerős dízelből is.

Persze most találtam egy szép állapotú, valóban 200 ezer alatt futott (MO-i első tulajdonos, alig ment vele évente, bár érdekes hogy az első műszaki 2010-ben volt, 10 évesen), de 1.6-os motorral szereltet, és csak ilyen van. Ugyanannyiért meg közel 100 ezerrel többet futottakat árulnak ugyanolyan motorral...

2.0 Volvo motoros nagyon ritka. Pedig azt mondják megbízható(bb)nak.

Másik kérdés, közel két méteremmel beférnék-e... egyszer régen (pont mikor kijött, közel húsz éve) ültem egyben, de nagyon tankszerű volt.

2021. jan. 7. 11:53
 6/9 anonim ***** válasza:

1 milla környéke... hmm, gondolom valami megbízhatóbb kell azért a leírtak alapján. Vegyél valami japánt.

Pl Honda Accord, Civic,

vagy ha nem kicsi akkor Jazzz talán.

1 milláért 2 literes motorral szerelt korrektnek tűnő Mazda 6-ok vannak. Most jöhet mindenki azzal, uh Mazda rohad, lehet hajlamosabb rá, de bőven ki lehet fogni olyat is ami teljesen jó, és aztán adsz neki egy korrekt alváz meg üregvédelmet és kész. Aztán ha sokat van nálad a kocsi időben adsz neki 4 év múlva megint üregvédelmet.

Mitsubishi Lancerek is ott vannak, vagy Corollák, esetleg valami nagyobb, bár a Toyota 2000-es évekbeli autói nem épp szépnek mondhatók az én szememnek.

2021. jan. 7. 18:30
 7/9 anonim ***** válasza:

mazda6, corolla, esetleg auris +1

ha nem rohad, akkor belenyulsz veluk a tutiba

2021. jan. 13. 13:25
 8/9 anonim válasza:

en kisebb autot vennek es regebbit, pl honda, kia, daewoo...

merci,bmw tenyleg nem eri meg, iszonyat draga a szerviz es minden alkatresz...

esetleg egy regebbi wv golf/polo, mazda

2021. jan. 13. 15:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia

Én egy S40-re vagy egy ufo civic-re szavaznék. Utóbbi volt is, nagyon szerettem. Megbízható, sportos, időtálló forma. Best buy.

2021. jan. 17. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!