Suzuki swiftben részecske szűrő???
Figyelt kérdés
2010 utáni, 1.2es 94lovas suzuki swift.
Nő vagyok,ezért bocsi ha hulyeseget mondtam,csak láttam bontóba feltuntetve.
Ha ebben van már, a 2005 es 2010 közöttiben nincs még(ott 1.3benzin)? Melyiket érdemesebb venni?
2021. jan. 5. 19:06
1/10 anonim válasza:
Hol látod, hogy van benne? Részecskeszűrő dízel autókban van.
2/10 anonim válasza:
Azt hiszem az nem kicsit baszna be, ha már a Suzuki benzines autójában is lenne.
A mai modern euro 6c besorolási kategóriában már jócskán előfordul, de a Suzuki ettől mentes.
3/10 anonim válasza:
Benzines autókban nincs, de egyébként sem kell félni a részecskeszűrőtől.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
4es , ebbe a konkrét példányra értettem. Bontoplazaba lattam itt neten:D
2021. jan. 5. 20:17
6/10 anonim válasza:
Az én 2018-as BENZINES autómban már van részecskeszűrő, rövidítve GPF (nem DPF). Ezzel tudják teljesíteni az új környezetvédelmi előírásokat. Sőt, tudtommal már léteznek ezekből is olyanok, amelyekbe additívot adagolnak, akárcsak a dízel változatoknál.
7/10 Wadmalac válasza:
Khm, nem csak a közvetlen befecskendezésesekben van illetve ott kötelező?
8/10 A kérdező kommentje:
De gondolom azért ebben még nincs ?!🤔
2021. jan. 6. 13:40
9/10 Wadmalac válasza:
Tudtommal nincs GDI-s Suzuki motor, de lehet, hogy nem vagyok up-to-date.
10/10 A kérdező kommentje:
Egyébként mindenhol olvasom azt,hogy a 2005 es 2010 között.... 1.3nál a váltó problémát, Katalizátort,abs t.
Akkor pl egy 2012es ez a faceliftes ami nem is 1.3mar ugye, újabb széria, és 1.2 es ezek ugyan úgy gyakori dolgok,vagy valamit javítottak rajtuk?
2021. jan. 6. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!