Ha az én Golfom is így beszarik és belém jönnek, akkor ki a hibás és kinek fizet a biztosító?
Ha már nem tudom lekormányozni a leállósávba, vagy éppen ott nincs. Én biztos, hogy kiugrók és elfutok a fűbe, amíg jön a mentés.
Ilyenkor ha belém jönnek ki a hibás? Fizet mindenkinek a biztosító?
Azért kérdezem csak, mert ilyen Golfom van.
https://www.youtube.com/watch?v=TDhJeqEo1nI
Ha az autopalyan tolod az autodat (kiveve a leheto legrovidebb uton a leallosavig) es beled hajtanak, akkor nemhogy a biztosito nem fizet, de a rendor is megbuntet kozuti veszelyeztetesert, mindegy hogy Golfod van vagy Trabantod.
Autopalyan amugy mindenkeppen van leallosav, es kinyomott kuplunggal meg kiengedett fekkel el kell tudni tolni az autot, akarmi van.
>>> "Ha már nem tudom lekormányozni a leállósávba, vagy éppen ott nincs"
Ilyen nincs. Ha négyből három kereked egyszerre kiszakad és a maradék egy beblokkol, autópályatempónál még akkor is van elég lendületed alvázon kicsúszni a leállósávba.
Ha meg nincs leállósáv, akkor a külsőbe mész, amennyire csak le tudsz húzódni (pl. híd, alagút esetén), majd egyből hívod a rendőrséget hogy biztosítsák a sávot, mert az idő itt faktor: minél tovább állsz ott biztosítatlanul, annál nagyobb a valószínűsége hogy beléd jönnek.
Itt mindenki hibás aki lathato a vidin!
Kezdve a legalapabbal: lathatósági melleny! Alap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!