Jogosítványt hogyan tudnám kiváltani elsősegély vizsga nélkül ? Szükségem lenne a jogosítványra,már a kresz- és a forgalmi vizsgám is megvan de nincs elsősegély vizsgáztatás az elkövetkező hetekben.
Jaj a kis vérkomcsi megszólalt xD
Amúgy a 9esnek igaza van, csak mivel nem mindenkinek látható a neve ezért írtam így.
Te nem is vetted magadra, csak a 10eske.
Őt valahogy nagyon betalálta a dolog... ;)
10eske, a kis igazság bajnoka, majd ő megmondja!
Az irigység, és a gonszoság árad belőle.
Tök furcsa, hogy más tudott normálisan is válaszolni, csak neked sikerült ezen fennakadni, kis szerencse csomag.
Mondom, otthonról hozza a lelkem ;)
Akkor beszélgess sokat a szeretteiddel hasonló képpen, aztám vigyázz, nehogy agyvérzést kapjál a csaholástól. ;)
Független kívülállóként nekem úgy tűnik, egyedül a te válaszoltál bunkó paraszt módjára, de semmi gond. 🤷🏼♀️😅
Hogy a kérdésre is válaszoljak, sehogy,most már sajnos ki kell várnod, mire időpontot kapsz a vizsgára.
#14 a részedről ez el is fogadható, mivel én nem válaszoltam a kérdésre, mint írtad, hanem számonkértem az egysejtűeket!
Leesett ?
Továbbá, hogy a #4est idézzem, "Szeretném én is sokadiknak ideírni, hogy sehogy."
Szóval köszi neked KÜLÖN, hogy sokadiknak idebiggyesztetted, hogy sehogy.
Nagyon értékes válasz! ;)
De te nem is válaszolni akartál, mert azt hogy sehogy... na az már valami.
Igazából csak az van a dolog mögött, hogy magadra ismertél, így "független kívülállóként"...
(Bizonyára fontos volt ezt kiemelni, tuti volt rá okod ;) )
De semmi gond ? ;)
Úgy érzem nagyon magadra vetted amit a #8ban írtam...
És ez még mindig nem valtoztat azon, hogy te csak ezért szóltál hozzám, és próbáltál belém kötni.
Ennyire elfogytak a gondolataid ?
Kivetíted rám a kórképedet ?
(Már leírtam #15ben egyszer, rá is kérdeztem, hogy tiszta-e, válaszodból látszik nem az...
Azokat kértem számon akik bunkóztak a kérdezővel...
Ez neked "vadidegeneket osztani" ?
Ha igen, akkor csak sajnálni lehet téged öregem.)
Szóval ülj le 1es, ez sem sikerült, és verd csak tovább töki! ;)
Felőlem transz fóka is lehetsz babám ;)
A lényegen nem változtat... :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!