Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy lehet lejárt forgalmú/mot...

Hogy lehet lejárt forgalmú/motor/akksi nélküli/papír nélküli stb. eladó autót telephelyről, márkaszervizből elvinni, csak vontatással?

Figyelt kérdés
Vennék egy autót csak ugye használatra alkalmatlan, tehát hogy lehet vele kigurulni, legalább a szerelőig/garázsig?
2021. jan. 4. 09:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Tréler.
2021. jan. 4. 09:37
 2/10 A kérdező kommentje:
Ez az autó épp csak lejárt forgalmis, tehát elvileg fizikailag haza lehetne vezetni, ám miért is lehetne, ha nincs forgalmija, de azért kérdezem ilyen tágan, mert tavaly láttam egyet, ami üzemképtelen volt. Vagy lehet oda vinni szerelőt, és a telepük udvarán nekiállni szerelni?
2021. jan. 4. 09:38
 3/10 A kérdező kommentje:
#1-es, köszi a gyors választ, ezek szerint elvárható az adott márkaszerviztől, hogy ők szerezzek a trélert feláron? Hiszen ha már ilyen helyzetbe hozzák a vevőt, nekik is megéri, ha intézik a szállítást.
2021. jan. 4. 09:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Miért kellene nekik szerezni trélert? Te akarod megvenni a roncsot vagy autót, a te dolgod a szállítás is. Ha én egy ilyen autót akarok venni, bérelek egy trélert, odamegyünk és elhozom. Ennyi.
2021. jan. 4. 09:46
 5/10 A kérdező kommentje:
Mert a boltban is kaphatsz szatyrot a pénztárnál, ami nekik üzlet. :) De köszi a tippet, ha nyitok egy szervizt, akkor mindenképp szerzek egy tréleres havert, és a vásárlóknak felajánlom, hogy tudunk segíteni az elszállításban, ami nyilván drágább lesz, mintha magának intézni, de ettől fog menni a biznisz.
2021. jan. 4. 10:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván, ha van trélerük, akkor megbeszélés alapja, hogy mennyiért viszik el neked.
2021. jan. 4. 10:59
 7/10 anonim ***** válasza:
A boltba vagy viszel magaddal szatyrot, vagy VESZEL a boltban. Nem ingyen vagy féláron adják.
2021. jan. 4. 11:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Azt írtad, hogy motor és aksi nélküli az autó.Motor nélkül elég nehéz lenne hazavezetni, aksi nélkül nem tudnál irányt, fékezést jelezni. A motorkerékpárhoz használt kézjelek nem használhatók fel a gépkocsinál.
2021. jan. 4. 12:21
 9/10 A kérdező kommentje:
7/8 feláront írtam, tehát magasabb áron.
2021. jan. 4. 14:57
 10/10 A kérdező kommentje:
8/9 a 2-es kommentben leírtam, hogy ez épp csak forgalminak van híján. Tavaly márciusban néztem akksi nélkülit, és ugyanez a kérdés jutott eszembe, ezért fogalmaztam egybe. Nyilván nem tudom motor nélkül vezetni, ennyire még én is értek hozzá. Ezért írtam a szerelőt is, hogy mi van, ha odaviszem. Bár nyilván nem fogunk egy motort elvinni egy parkolóba, de részletkérdés, a kérdésem elméleti volt. De megnyugtató, hogy ennyire elfogadott a tréleres válasz, ezzel megelégszem.
2021. jan. 4. 14:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!