Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Több államon átívelő autós...

Több államon átívelő autós üldözés végén a rendőr kulloghat vissza az ő őrsére, körzetébe?

Figyelt kérdés

2021. jan. 2. 22:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Így van!
2021. jan. 2. 22:53
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
#10 gondolom valami öntelt szerencsecsomag gondolta hogy majd jóóól megmondja mindenkinek. valszeg a jogsim is öregebb mint ő.
2021. jan. 2. 22:53
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az előttem szólóhoz.

Egyébként tényleg nincs mitől férni a rendőrtől.

Tudni kell a KRESZT, ha megállít, kiszállni, köszönni, végig higgadtnak és udvariasnak maradni. Nem egyszer dumáltam magamat így ki, szigorúan magázódva az akár "fiam lehetne" rendőrrel. Volt, hogy csak arra kellett vigyáznia, hogy hangosan el ne röhögje magát, amikor valami kiskaput találtam az érvelésén.

2021. jan. 3. 14:01
 14/14 anonim ***** válasza:

Hát jah. több mint húsz éve vezetek, többnyire nem lassan. Volt hogy üldöztek az istenhegyin, csak nem vettem észre mert a tempót sem tudták tartani, csak akkor tűnt fel amikor megérkeztem, és aztán ők is.. :D :D :D Mitől xarnék be? ezer helyzetben dumáltam ki magam, volt necces, és kevésbé necces, volt tuskó, és jófej is. :D

Nem kellemes, de túlélhető többnyire. :D

2021. jan. 3. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!