Én érzem lassúnak, vagy tényleg lassú a magyar autópálya? Egész országban ez van, vagy M3as ilyen csak?
Egyszerűen lehet én járok rossz időben.
Állandóan 90el poroszkálnak a külső sávban,belsőbe meg 110el.
150km/h állok be óra szerint.
De állandóan lassítani kell..
Meg nem tudom miért, egyszer megelőznek utána meg 110el beáll élem.
Másféle is jellemző?
Az autópálya nem lassú.
De hiába van németbe több sáv meg nincs korlátozás mégis borzalmas stauk vannak.
Indulj el nyáron, szombat reggel az M7-esen Budapestről a Balaton felé. Sokkal rosszabb! Konkrétan sokszor áll a sor. Amikor megindul, akkor is lépésben lehet haladni. Az M0-sról ne is beszéljünk, főleg ha valahol egy koccanás van, műszaki hibás kamion, vagy csak felújítás!
De ez nem a sebességhatárok hibája. Hanem egyszerűen az utóbbi pár évtizedben annyi autó lett, hogy nem lehet elférni. A zsúfoltság okozza a lassulást. De egyébként a városban is ez a helyzet. A rengeteg autótól nem lehet elférni. Szélesíteni kellene a pályákat, kellenének újak is. Csak ez irdatlan pénzekbe kerül és sokszor hely sincs rá.
Az autópályán max 130-cal lehet menni.
Ha a látási és/vagy időjárási körülmények azt indokolják, akkor lassabban kell menni.
Saját meglátásom, hogy simán lehet közlekedni a belső sávban 130 km/h sebességgel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!