Én érzem lassúnak, vagy tényleg lassú a magyar autópálya? Egész országban ez van, vagy M3as ilyen csak?
Egyszerűen lehet én járok rossz időben.
Állandóan 90el poroszkálnak a külső sávban,belsőbe meg 110el.
150km/h állok be óra szerint.
De állandóan lassítani kell..
Meg nem tudom miért, egyszer megelőznek utána meg 110el beáll élem.
Másféle is jellemző?
Ha 150-nel mész, akkor kuss.
Én is 145-150-re állítom a tempomat-ot, de éppen ezért nem kérek számon lassabbakat. Kimegy, megelőzöm és kész.
Figyelj. Hazajöttem Belgiumból múlt hónapban. 1686 km vezettünk le hárman, senki sem panaszkodott.
Jöttem haza
Jártunk az ázsiában
Utána felmentünk az Auchanba
Utána mentem covid tesztre
Elmentünk a testvéremhez
És holnap indulok ki.
5 alkalomból 5 alkalommal elkapott az ideg 2x90 km megtétele alatt.
Jól írja az #5
Ha csúcsidőszakot fogsz ki Pestről kifelé, akkor Aszódig alig lehet haladni és kár is erőlteti a 150-160-as, vagy még e fölötti tempót.
Hatvantól kezd gyérülni a forgalom. Gyöngyös után már egész élhető egészen Egerig, Miskolcig, Debrecenig vagy éppen Nyíregyházáig.
Egyébként éppen ezért kellene 3 sáv legalább Hatvanig és Hatvantól. Habár ha a középsőből nem mennének ki jobbra akkor mindegy is.
Kamion 90-nel a külsőben, ezt előzi a kisteher az áruszállító 100-110 körül, egyterűek 120 körül úgyhogy mondom kár erőltetni ilyenkor azt a keveset meg ki lehet bírni.
"Kamion 90-nel a külsőben, ezt előzi a kisteher az áruszállító 100-110 körül"
Vagy épp a gyöngyösi busz 95-tel :D
"150km/h állok be óra szerint.....
....egyszer megelőznek utána meg 110el beáll élem."
Ezt hogyan sikerült neki? :-))))))
"Ezt hogyan sikerült neki? :-))))))"
Sok ilyen van, aki képtelen tartani egy tempót és hol gyorsan, hol lassan megy. Egyszer egy 159-es Alfa 6 vagy 7-szer előzött meg Budapest és Miskolc között úgy, hogy nekem végig ugyanarra a sebességre volt állítva a tempomatom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!