Őszintén, cinizmus nélkül! Egy huszonéves 52 kilós alacsony fiúnak milyen fajta autót képzelnétek el, ha szereti az eleganciát és visszafogottságot?
Konzervatív öltözködéshez börűlést ajánlok, ülésfűtés minimum.
Introvertáltnak nem tudom. Gyertyafényt?
Audi A1-et vegyen, fiatalúr.
Minden rosszindulat nélkül: Amelyikre pénzed van, kilátsz belőle és eléred a pedálokat.
Aztán majd, ha felnősz és nem kompenzálni akarsz vele, akkor meg is veheted.
Nagyon pici nők is vezetnek (köztük én is), gondolom, te kb 150-nél azért magasabb vagy, akkor meg szinte bármi meg fog felelni ülésmagasság, pedál stb szempontjából. Ez a probléma inkább 155-160 alatt jelentkezik.
Amúgy nekem egy fekete Passat ugrott be. De igazából szerintem bármi jó lehet, ami nagyobb egy Smartnál és nem élénksárga, piros stb rikító színű. Nem az autó teszi az embert és főleg nem idegenek véleményére kéne alapoznod. Te fogod használni, az a fontos, hogy neked tetsszen, kényelmesnek találd, fenn tudd tartani. Ha neked egy piros kis Punto vagy egy átlagos Swift jön be a legjobban, akkor nem veszed meg majd azért, mert jaj mit szólnak hozzá mások?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!