B corsaból ah 1.7 D, vagy az 1.5 Td-t érdemes megvenni?
Figyelt kérdés
2020. dec. 30. 05:43
3/7 anonim válasza:
ha találsz még olyat, aminek egyben van a kasznija, akkor mindegy is.
Az 1.7-en nincs turbó, az egyszerűbb.
Nekem 1.2 benzines volt sok sok éve, már akkor szét volt rohadva az alja annak.
5/7 anonim válasza:
Én sem értem, hogy érdemes életben tartani őket. De a multor rákerestem a tizenpár éve 3. tulajdonosként eladott 1993-as B Corsára, még mindig üzemben van, a vizsgaképek alapján eléggé egyben van még, csak százezer kilométerrel, és tizenkét tulajdonossal több van neki azóta.
6/7 anonim válasza:
Van 1.7D Nekünk, napi munkábajárós. Azon kívül, hogy a komplett kipufogót ki kellett cserélni a rozsda miatt és egyszer le lett alvázvédőzve érdemi ráfordítás nincs évek óta. Csak nálunk közel 200k-t ment az elmúlt 6-7 évben. 5 literes fogyasztással.
Ha találsz olyat, ami vásárlásra érdemes, akkor kis pénzért jó opció
7/7 anonim válasza:
1.7D. Abból minimális mókolással lehet 1.7TD-t csinálni és akkor a 84 ló már egész korrektül viszi a kasztnit. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!