Ezek a féktárcsák cserések?
A két hátsóról van szó. Legutóbb már jelezték, hogy lassan csere. Alul enyhe vállasodás érezhető a felületi rozsda az menet közben lekopik. Mivel csak fél éve enyém az autó eddig az elsőkrt kellett cserélni. Most a hátsó ad ki súrlódó hangot.
Tolómércével le tudod mérni, ránézésre és az elmondottak szerint ha a betétek elkopnak, már tárcsával együtt cserélj.
TRW-t én nem ajánlom, legalábbis a tárcsát nem, mert nekem fél év alatt elvetemedtek és pont ma olvastam itt két másik tulajt is, aki így járt.
A képek alapján nem lehet eldönteni a tárcsák kopottságát. Így ránézésre nem tűnik durvának, de a legjobb ha megméred. Ilyen tömör tárcsák 9 mm-esen már erősen cserések.
TRW szett volt nekem is már fent. Jó nevű gyártó, de minőségben hatalmas csalódás volt. Soha többet!
Sima tolómérő nem jó erre a célra, mert a vállnál felülhet.
Kifejezetten féktárcsa vastagság mérésére ez való:
Én csak a problémára szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy sima tolómérő nem ideális erre a célra, mert rosszul mérhetnek vele. :-)
Egyébként nagyon jó ötlet, amit írtál! 16-os voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!