Pest megyében olyan megbízható és profin dolgozó műhely, ahol vállalják egy 1999-es Ford Focus lakatolását és alváz-üregvédelmét?
Az autó sajnos 15 évet a szabad ég alatt töltött,ami meghozta az eredményét. Szerintem annyira még nem brutális a helyzet,de azért akad már probléma...
A jobb oldali küszöb hátulján (kb az emelési pontnál) átlyukadt a küszöb, egy tenisz labdányi hólyagosodás van. Bal oldalon az első ajtónál a küszöb tetején látható a díszléc körül pár kis rozsda folt. Az alja rozsda pöttyös,de szerintem ott nem olyan vészes a dolog.
Mit gondoltok,mire számíthatok? Kérdés ugye,hogy a küszöböt cserélni kell-e,vagy tudják javítani,na meg hogy mi van amögött..
Egy teljes javítást,tisztítást, alváz-és üregvédelmet szeretnék csináltatni. Gondolom,hogy ez pár szár rugóba biztosan fájni fog,na de vajon mennyibe?
Ti tudnátok ajánlani olyan műhelyet,ahol ennek nekiesnek?
Ha szükséges,holnap nappali fényben csinálok pár képet és csatolom ide.
Köszönöm szépen!
Érdemes foglalkozni még vele?
Lehet foltozni, kiló számra gittelni, de szerintem a javítás árán, ha eladod az autót, talán kapsz jobb állapotút.
Heves megyében tudok szakit legközelebb, aki nagyon baráti áron dolgozik, bár remélem nem csak nekem.
Ha koklerhez viszed, akkor valoban szetrohad ugyanugy bocsi :))))
Rendes szakember, aki nem csak idetlenul pontotgat meg gittel kiloszamra meg tudja ugy csinalni, hogy jo ideig auto legyen meg belole. Ilyet en is csak heves megyeben tudok...
Van ilyen szaki, ő elkéri az árát.
A kifizetett áron pedig egy jobb állapotú autó vehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!