Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Pest megyében olyan megbízható...

Pest megyében olyan megbízható és profin dolgozó műhely, ahol vállalják egy 1999-es Ford Focus lakatolását és alváz-üregvédelmét?

Figyelt kérdés

Az autó sajnos 15 évet a szabad ég alatt töltött,ami meghozta az eredményét. Szerintem annyira még nem brutális a helyzet,de azért akad már probléma...

A jobb oldali küszöb hátulján (kb az emelési pontnál) átlyukadt a küszöb, egy tenisz labdányi hólyagosodás van. Bal oldalon az első ajtónál a küszöb tetején látható a díszléc körül pár kis rozsda folt. Az alja rozsda pöttyös,de szerintem ott nem olyan vészes a dolog.

Mit gondoltok,mire számíthatok? Kérdés ugye,hogy a küszöböt cserélni kell-e,vagy tudják javítani,na meg hogy mi van amögött..

Egy teljes javítást,tisztítást, alváz-és üregvédelmet szeretnék csináltatni. Gondolom,hogy ez pár szár rugóba biztosan fájni fog,na de vajon mennyibe?

Ti tudnátok ajánlani olyan műhelyet,ahol ennek nekiesnek?

Ha szükséges,holnap nappali fényben csinálok pár képet és csatolom ide.

Köszönöm szépen!

2020. dec. 29. 17:26
 1/7 anonim ***** válasza:
72%

Érdemes foglalkozni még vele?

Lehet foltozni, kiló számra gittelni, de szerintem a javítás árán, ha eladod az autót, talán kapsz jobb állapotút.

Heves megyében tudok szakit legközelebb, aki nagyon baráti áron dolgozik, bár remélem nem csak nekem.

2020. dec. 29. 23:13
 2/7 Barnabas333 ***** válasza:
81%
Nekem a Mazdám 4éve volt 400ezer és még a küszöb így se lett megcsinálva csak minden más. Igaz az porrá volt rohadva. Szóval jól gondold meg. Akkor 600volt kb. az értéke az autónak.. El is adtam egy év használat után... De 8emberből 10azt mondja kár volt már azt rá költeni...
2021. jan. 17. 07:40
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
Na ez az a modell, amin kár ilyenre költeni. Porlad az összes 1es Focus, megcsinálod, 2 év múlva rozsdás lesz megint.
2021. jan. 17. 22:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha koklerhez viszed, akkor valoban szetrohad ugyanugy bocsi :))))

Rendes szakember, aki nem csak idetlenul pontotgat meg gittel kiloszamra meg tudja ugy csinalni, hogy jo ideig auto legyen meg belole. Ilyet en is csak heves megyeben tudok...

2021. ápr. 4. 08:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Van ilyen szaki, ő elkéri az árát.

A kifizetett áron pedig egy jobb állapotú autó vehető.

2021. ápr. 4. 10:48
 6/7 anonim ***** válasza:
60%
Aki jó minőségben megbízhatóan dolgozik az drága (ami mégnagyobb baj hogy sokszor a kóklerek is). Ha vastagon fog a ceruza lehet simán félmillió is. Kérdés, hogyha ennyid van rá, mért nem adod el és veszel egy jobbat?
2021. ápr. 5. 04:08
 7/7 anonim ***** válasza:
pest megyén nem de budapesten tudok jót
2021. ápr. 27. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!