Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek az új swift...

Mi a véleményetek az új swift ről? Főleg az új dualjet hibrid rendszerről?

Figyelt kérdés
Mennyire lehet tartós? (8 éve vásárolt TCE motorral nagyon megjártan)
2020. dec. 28. 21:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Majd 10 év múlva kiderül.
2020. dec. 28. 22:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez a Swift már nem az a Swift.....

Valószínű kevés lesz az 1 villáskulcs hozzá 20 év múlva, mint ma a régi Swiftekhez.

2020. dec. 28. 22:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem is a 20 éves táv érdekel. 6M forintért nem 20 évre vesz autót az ember. Hanem az érdekel hogy a 7 év garancia lejárata utáni évben számítsak e motor cserére?
2020. dec. 28. 22:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyikünk sem lát a jövőbe.

De te mondtad, nem 20 évre vesz kocsit az ember, akkor meg fedezi a garancia pár évig nem?

2020. dec. 28. 22:53
 5/7 anonim ***** válasza:
marhaság sima 1.3 szivó motor kellet volna bele. de mi az h nem 20 évre vesz autót az ember? összetörni akarod? ha én autót vennék életem végéig terveznék vele
2020. dec. 29. 11:16
 6/7 A kérdező kommentje:

Én is arra terveznék de 12 ben vettem 9m forintért renault MEGANE-t. Most gazdaságosan nem javítható a motor. 140 E km nél megy bontóba.

Sános az új autók garancia időre tervezetek.

2020. dec. 29. 21:46
 7/7 anonim ***** válasza:
egyrészt igen, pontosan erről szól a sztori, másrészt francia autót se olaszt nem szabad venni, legrosszabb választás, csak japán, vagy koreaiból az elmúlt 10 év akkor már elérték a megfelelő színvonalat. Bár a matiz még megy csak szét van rohadva :D
2020. dec. 30. 09:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!