Igen, olvashatónak kell lennie, de védekezhetsz azzal, hogy amikor elindultál még tiszta volt. Emiatt nem hiszem, hogy egy figyelmeztetésnél komolyabb büntetést adnának érte.
2020. dec. 23. 23:25
4/9 anonim válasza:
BüntetHET. De nem fog, legalábbis az esetek nagy többségében. Azt hiszem helyszíni bírság 10vagy 15 ezer.
KRESZ szerint
"5. § A járművek közlekedésben való részvételének a feltételei
(5)
A hatósági jelzés(eke)t (rendszámtábla(ka)t) a járművön a felszerelésére kijelölt helyen, jól olvasható állapotban kell tartani, azt megváltoztatni, letakarni vagy jogosulatlanul eltávolítani tilos."
2020. dec. 23. 23:26
5/9 anonim válasza:
#3 persze, védekezhetsz, de ha egész nap ragyogó napsütés volt, akkor a rendőr se fogja elhinni, hogy 3 napja megállás nélkül úton vagy, és Hollandiában elkapott egy zivatar a földúton :p
2020. dec. 23. 23:28
6/9 anonim válasza:
Igen, minden gond nélkül.
2020. dec. 23. 23:48
7/9 anonim válasza:
szerencsére ott tartunk, hogy az autósok 95%-a már tisztántartja a kocsiját.az a néhány aki koszos, nem jellemző..
amúgy szólhat a rendőr, de megelégszik, ha a versenyző kiszáll, egy ronggyal letörli, oszt mehet..
2020. dec. 24. 05:36
8/9 anonim válasza:
Véda elölről is csinál képet.
2020. dec. 24. 09:46
9/9 anonim válasza:
Én is láttam tegnap ilyen furgont. Nem hallottam még senkitől, hogy ilyenért büntették volna de tuti, hogy ha kiszed a rendőr akkor szólni fog érte. Ha jó fej akkor elenged egy szóbeli figyelmeztetéssel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!