Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért ilyen autókkal járkálnak?

Miért ilyen autókkal járkálnak?

Figyelt kérdés

Több ismerősöm is van aki vállalkozó és egész jól megy nekik, viszont nem új kocsikat vesznek hanem régebbieket. Egyiknek például egy első generációs X5-öse van, egy másik ismerősömnek is viszont annak mellé van még egy CLK-ja is. Egy harmadik ismerősöm pedig C5-ös A6-os kombival járkál.

Oké hogy szinte hibátlan állapotban vannak, de mi visz rá egy jól menő vállalkozót, hogy például egy új X5-ös helyett egy 15-20 évessel járjon?

2020. dec. 23. 21:31
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
100%
Ott van warren bufett, a világ egyik leggazdagabb embere és egy régi cadillac-kel jár.
2020. dec. 26. 00:05
 22/30 anonim ***** válasza:

#21: Vártam mikor jön fel ez a példa :D...

Warren Bufett magasról tesz a kocsikra a 80 és a halál között, azér jár olyan autóval. Neki már az lenne a ciki ha lecserélné. Neki az autó egy közlekedési eszköz, ami elviszi A-ból B-be. Teljesen leszarja az egész autózást. Ilyen embernek nem is kell régi Cadillacnél jobb autó. Hót felesleges. Valami olyan szinten lehet, mint az öregapám. Vehetne ő is jó autót. De minek? Nem érdekli. Ha alá raknék egy 900 lóerős kocsit, akkor se használná többet. Akkor se menne vele gyorsabban, mint a 70 lóerőssel. Ezt fogadjuk el. Vannak ilyen emberek.

Gondold el mekkora visszhangja lenne, ha venne egy Bugatti Chiron-t.

Aztán lehet itt Warren Buffet-ezni, mindenki azt hiszi, úgy él, mint egy panellakó, és szárazkenyeret eszik csapvizzel, csak mert nem jár drága autóval. Hidd el, amit nem kocsira költ, azt azér vastagon elkölti másra :).

2020. dec. 28. 13:20
 23/30 veterán vas ***** válasza:

Jaj hát ott volt -anno- Columbo hadnagy is.

Ő szintén egy szakadt autóval járkált, pedig mijjjen ;) rafinált és okos volt?

2020. dec. 28. 16:41
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Hülye lenne 10 millióért autót venni, ha kap 2 millióért is.

8 millió forint nagyon sok pénz pusztán menőzés miatt elkölteni. Egy okos ember inkább beleforgatja a vállalkozásába, befekteti vagy 10 évig nyaral belőle.

Mindnek több értelme van, mint egy új kocsinak.

2020. dec. 29. 16:14
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok, nem úgy értem, hogy buta ember aki 10 millióért vesz autót, mert van akinek tényleg ez a nagy álma és minden pénzt megér neki.

De nem mindenkinek ez a kiteljesülés, nem mindenkit érdekelnek ennyire az autók.

2020. dec. 29. 16:17
 26/30 anonim ***** válasza:
23%

#24: Igen. Ez a te gondolkodásod. A saját anyagi helyzeteddel tekintve lehet hülyeség. Neked lehet 8 millió nagyon sok pénz. És te vállalkozásba forgatnád. Vagy elnyaralnád 10 évig.

Van akinek pedig ez egy havi keresete, és valakinek ez egy nyaralás ára.

Ha ülök egy 200 milliós összvagyonon, lakok egy 250 milliós házba, meg befektetésben van még 400 millió? Akkor is 2 milliós kocsival kéne járnom? Mert hülye aki 10 ért új kocsit vesz? :D. Nemhogy 10 ért vennék kocsit, hanem 30-ért.

Nem csak olyan emberek léteznek ám, akik havi nettó 120 ezerből élnek.

Azért mert neked rengeteg pénz 8 millió forint, attól még ne gondold, hogy mindenkinek az, és mindenki hülye aki nem 2 milliós használt Dusterrel jár, mert milyen okosan el lehet költeni 10 millió forintot.

2020. dec. 29. 22:17
 27/30 veterán vas ***** válasza:
47%

Számomra az a furcsa, hogy van aki szemrebbenés nélkül képes ilyet megkérdezni.

Milyen alapon teszi? :(

2020. dec. 29. 22:46
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Én nem úgy értettem a fő kérdésből, hogy kőkazdag emberekről van szó, hanem olyanokról, akiknek jól megy a vállalkozás, de megis olcsóbb autóval mennek, pedig ki tudnának fizetni egy 10-15 milliós autót ha akarnának.

Akiknek a cipője ér annyit, mint az én lakásom, azok nyilván megvehetik minden gondolkozás nélkül a 40 millás autókat is.

De a kérdés ahogy látom nem erre vonatkozott, de ha mégis akkor elnézést a félreértésért.

2020. dec. 30. 01:10
 29/30 anonim ***** válasza:

28as

Pontosan, a válaszadók nagyon eltértek az eredeti felvetéstől. Amit én tudok még, hogy jól kereső, de azért nem 1 milliárdot a számlán tartó kisvállalkozók azért járnak sokszor kisebb értékű autókkal, mert a profitot visszaforgatják a cégbe, hogy tovább fejlődjön.

2020. dec. 30. 10:45
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
A "jól kereső vállakozó" nem többszázmilliós házzal és vagyonnal rendelkezik. Csak szólok.
2020. dec. 30. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!