Miért mondják azt hogy egy mercedes nem megy, hanem vonul? Illetve azt is mondják hogy nem odaér valahova, hanem megérkezik?
Figyelt kérdés
2020. dec. 23. 17:40
3/10 anonim válasza:
Egyszer vezettem egy elég szakadt pápaszemes Mercit, de a szakadtsága ellenére volt valami csenedes elegancia abban ahogy suhant az úton. Nem tudom amúgy kik mondják ezeket, de meg tudom érteni.
4/10 anonim válasza:
Nem unod még ezeket a "Miért mondják" kezdetű kérdéseket? Igazán kitalálhatnál valami új kezdőszavakat a trollkodásodhoz!
5/10 anonim válasza:
Ezzel fejezik ki, hogy aki mercivel jön, az menő.
6/10 anonim válasza:
Vonul, mint a cigányhorda a vajda unokájának esküvőjén!!
8/10 A kérdező kommentje:
Neves autósújságírók és szakemberek tömkelege mondja el minden mercedes tesztben.
2020. dec. 23. 20:10
9/10 anonim válasza:
Hányszor teszed még fel? Jelentem!!
10/10 anonim válasza:
az ötszázas, hatszázas még vonult, azokkal meg lehetett érkezni..
Mostanában inkább egy Bentley, vagy RR úszik, mint egy hajó..na ezekkel ma is meg lehet érkezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!