Nemtörődöm autósoknak hogyhogy megy az autója, nekem meg nem?
Van több c aki totál lerúgott ramaty, széthullott autóval jár, megy, bőg a motor, még vontatnak is vele.
Nekem meg 2 hetente kell vinni egyterűm szerelőhöz, furcsa zajok vagy bármi para miatt. Most meg lett csinálva a vízpumpa meg a fűtőradiátor. Jövő héten lesz vele ismét baj, vagy 600 km után, ez rendszeres, pontos mint az atomóra.
Nekem mindig olyan hibáim vannak ( autónak) amivel nem lehet menni, pl. kormánymű folyik, vagy toronycsapágy rossz vagy feltengelygumiharang szakadt, és már vinni kell.
Van egy pasas akivel példálózik a szerelő 200 ezerért vette a kocsit, semmit nem csak olajat cserélt benne és megy 2 éve. Kezdem azt érezni, hogy a mulatós zene a kulcsa a hibamentes autónak, ha nem hallod, nincs baja?!
(Igen, nincs életem, a magánéletem az autóban merül ki ezért kérdezek ennyit, és erről velem senki nem akar beszélni, csak itt, ti mert ti jó fejek vagytok, megértőek).
"Jaa hát a fordok is szeretnek péntemető válni"
Valahogy így néz ki ezen az oldalon:
"Ja hát a [kérdező autójának márkája beillesztendő] is szeretnek pénztemetővé válni"
Full mindegy mit mondott volna. Nissan, renault, bmw, subaru :D
Valakitől úgyis megkapja ezt itt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!