Nemtörődöm autósoknak hogyhogy megy az autója, nekem meg nem?
Van több c aki totál lerúgott ramaty, széthullott autóval jár, megy, bőg a motor, még vontatnak is vele.
Nekem meg 2 hetente kell vinni egyterűm szerelőhöz, furcsa zajok vagy bármi para miatt. Most meg lett csinálva a vízpumpa meg a fűtőradiátor. Jövő héten lesz vele ismét baj, vagy 600 km után, ez rendszeres, pontos mint az atomóra.
Nekem mindig olyan hibáim vannak ( autónak) amivel nem lehet menni, pl. kormánymű folyik, vagy toronycsapágy rossz vagy feltengelygumiharang szakadt, és már vinni kell.
Van egy pasas akivel példálózik a szerelő 200 ezerért vette a kocsit, semmit nem csak olajat cserélt benne és megy 2 éve. Kezdem azt érezni, hogy a mulatós zene a kulcsa a hibamentes autónak, ha nem hallod, nincs baja?!
(Igen, nincs életem, a magánéletem az autóban merül ki ezért kérdezek ennyit, és erről velem senki nem akar beszélni, csak itt, ti mert ti jó fejek vagytok, megértőek).
Milyen autó az?
Mert nekem is egyterű van, Partner de soha nincs baj.
Ellenben volt a cégnél két Caddy, na az egy trágya csomó volt, mindig javitották.
ha 2 hetente kell szerelőhöz vinni az autódat akkor azt add el, és vegyél egy megbízhatóbbat
szar autóba ne told a pénzt
biztos valami francia diesel csoda autó lehet:D
Ford Galaxy 1.9 tdi. ( afn) .
Nem tudom már eladni, annyit költöttem rá, hogy az akkor konkrét pénzkidobás lenne.
Jaa hááát, a fordok is szeretnek pénztemetővé válni
Add el annyiért amennyit ér, és vegyél egy normális autót
és ha nem mész évi 20-30 ezer kilómétert akkor a diesel autóktól tartozkodj
Azok eszik a pénzt öregen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!