Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek mit csináljak?...

Szerintetek mit csináljak? (Többi lent!)

Figyelt kérdés
Szóval az lenne a problémám, hogy nemrég kezdtem el vezetni és Január 20.-a körül szeretnék vizsgázni. Ma volt a 8. órám (2 órákat vezetek) és a következőt Január 5.-ére kaptam (tehát ez lesz a 10. óra). Már 1. órán kivitt városba, plusz átvezettem egy másik településre, illetve onnan vissza. Viszont olyanokért lecsesz, mert váltáskor a kuplung pedál benyomása közben már nyúlok a váltóhoz, parkolásnál álló helyzetben forgatom a kormányt... Egyáltalán nem érzem, hogy türelmes.... Ma volt a 4. alkalom, de már második alkalommal is lecseszett ezért. Az a baj, hogy ismerősöktől így tanultam el, tehát idő mire átállok, de ő erre nem vevő, nincs türelme hozzá..... Ha valami nem megy elsőre, már az sem tetszik neki. Ma az sem tetszett neki, hogy az időpont, ami neki jó lett volna, az nekem nem (már a fejét fogta)... Mit tudnák tenni? Előre is köszönöm!

2020. dec. 21. 19:58
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Ezért nem szeretik, ha apuka/anyuka/haver tanít tanfolyam előtt. Hallgas oda, hogy miket mond és tartsad be.
2020. dec. 21. 21:40
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
Ezt a január 20.-i vizsgát te találtad ki? Szerintem felejtsd el, mert ha már most kérnétek időpontot, akkor is valószínű hogy későbbre kapnád... Meg amúgy is, majd szól az oktató hogy mikor mehetsz, meg hogy mikor lenne célszerű vizsgára menned..
2020. dec. 22. 05:21
 3/5 A kérdező kommentje:
#2-es. Nem ez volt a kérdés....
2020. dec. 22. 09:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Attól még elmondtam, nehogy meglepetésként érjen hogy nem az alapján kapsz időpontot vizsgára, hogy te mikor szeretnél... Elmondom azt is hpgy a vírus miatt elég valószínű, hogy leghamarabb kb márciusban tudsz vizsgázni... ha addigra sikerül felkészülnöd megfelelően.

Amúgy, akkor mi is volt a kérdés? Hogy mit tudnál tenni hogy ne csesszen le az oktató? Csináld azt amit, és úgy ahogy mondja... Akkor garantálom neked, hogy nem fog bacakodni..

2020. dec. 22. 11:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Éppen nem ez volt a kérdés még mindig. Az volt a kérdés, hogy mit tudok csinálni, hogy ne legyen bunkó, és ne csesztessen minden olyanért is, amit ő is így csinál, és ne várja el, hogy minden elsőre menni fog. Az időpontot pedig ő mondta, hogy kb. akkor tudok majd vizsgázni...
2020. dec. 22. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!