1.9 túrósdiós az isten azzal tudsz majd kúpolni a vácin
szar benzin kotorral nem jó mert sokat fogyasz
csicska benzin fűnyíróba való
2020. dec. 20. 23:42
2/11 anonim válasza:
kettőből egyszer sem bírtad leírni, hogy "motor"
egyes, leülhetsz
2020. dec. 20. 23:43
3/11 anonim válasza:
Eléggé. Például sosem fog rendesen bemelegedni.
2020. dec. 20. 23:48
4/11 anonim válasza:
Most úgy használom, de ahogy írják ki kell menni kúpokat osztani, azt képzelni, hogy 316+chip autód van és csak gázt nyomni.
Tehát ki kell kormólni hetente egyszer mert letapad a turbó geometria, az meg drága , mármint a pucolás.
2020. dec. 21. 02:27
5/11 anonim válasza:
Eléggé.
2020. dec. 21. 06:40
6/11 anonim válasza:
Nekem is dízel autóm van. De napi 500 km-t megyek, ahol már számít a fogyasztás. Ha csak 2-3 km-t mennék és 15l/100km lenne a fogyasztásom, pont leszamócáznám. Deciken rugózol, hogy most épp 1,5 deci volt egy utad, vagy elérte a "brutális" 3 decis mennyiséget. Árban ez talán 50-60Ft különbség, amiről beszélünk?! 2-3 km még egy benzinesnek sem kifejezett gyógyterápia.
2020. dec. 21. 07:08
7/11 A kérdező kommentje:
Tényleg rosszul írtam most látom csak. Nem kúpot akarok osztani, hanem gyerekekkel rohangálni a városban. Iskola, óvoda, edzés, munkahely. Nem akartam senkinek fájdalmat okozni, hogy rosszul írtam!
2020. dec. 21. 07:14
8/11 anonim válasza:
Semennyire, az ég világon semmi baja nem lesz. Erre való az autó, használni.
2020. dec. 21. 16:52
9/11 anonim válasza:
Ha nem zavar, hogy többnyire nem lesz fűtésed, akkor nagyon sokáig bírnia kell, ha nincs leélve. Ezeknek kell 5-10 km, mire annyira bemelegednek, hogy legyen rendes fűtés. A folyamatos hidegen járatást leghamarabb talán a turbo fogja megsínyleni.
Ezekből jót kifogni sajnos kicsi az esély, nagyon öreg és jellemzően sokat futott autók ezek. Biztos lehet találni még megkímélt példányokat, de nagyon nehéz. Kb. 5 éve néztem őket, már akkor is közel volt a lehetetlenhez.
2020. dec. 21. 17:15
10/11 anonim válasza:
Én még a benzines kocsimat is sajnálom ilyen távokra beindítani, ha tehetem, akkor gyaloglok inkább. Ha hétvégente elvinnéd egy pár száz km-es körre, akkor talán nem lenne annyira ártalmas neki, de ha csak azért akarsz dízelt venni, mert pár decivel vagy literrel kevesebbet fogyaszt, akkor nem hinném, hogy céltalanul fogsz menni nagy távokat, hogy jobb legyen a kocsinak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!