Automata váltó miért férfiassági kérdés?
Automata váltósat vettem, most már nem ülnék vissza manuálisba. De sok havertól megkaptam, hogy hát azért ez ilyen nőies, b*zis dolog. :D
Mert hogy így nem kontrollálom teljesen az autót. Szóval ez ilyen kontrollmániás férfiak hülyesége?
Egy igazi férfi pont leszarja hogy mit szólnak rá és azzal megy amivel szeretne. :D
Szard le őket, ha kényelmes az automata, akkor menj azzal. Én is simán vennék automatát, majd egyszer remélem veszek is.
Na csak beindult pár nyomi szexista, mert egy ember (drága #13), aki pont nő, baromságokat beszél, azért gratulálok...
Nő vagyok és nyilván előnyös az automata váltó. Akinek ezzel gondja van, az lényegében a fejlődést és a technológiát ekézi. Ez kb olyan, hogy bu*is internetet használni levelezésre, ott a posta, lusta disznó, aki nem a postára rohangál.
Remélem az ilyenek szerint a totál önműködő autó is bu*is lesz, nem pedig egy kiemelkedő technológiai vívmány, ami az emberiséget szolgálja és leegyszerűsíti az életet.
Szánalom tetőfoka, keress jobb barátokat...
Milyen kontroll nincs meg...
Kapnának egy izmosabb DSG F1 váltófüles izmosabb autót egy pályanapon elfelejtenék ezt a b/zizást.
Ez olyan, hogy egy férfi autója hátsó kerekes, benzines és manuális váltós, akinek más van az buuzy. Én sem tudtam, Swiftem volt és aki ezt mondta , annak mondta., hogy akkor hajoljon előre. Mindenkinek vannak titkai, nekem az, hogy meg kellett szexuálnom azt aki ilyet mondott, mert a közelben nem volt más. Ez van.
:D
Persze viccelek.
Akik ilyet mondanak azok nem látnak túl bizonyos dolgokon, velük viccelni kell, fiatalosan szólva "be kell oltani".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!