Hol tudom megnézni azt, hogy melyik a 4. kerék az autón? Én az jobb első kerékre tippelném a 4. nek, de nem vagyok benne biztos.
Figyelt kérdés
2020. dec. 20. 00:04
1/12 anonim válasza:
Amelyik nem a másik 3. az lesz a 4.
3/12 anonim válasza:
Micsoda éles logikára vall ez az eszme futtatás.
5/12 anonim válasza:
Mi a szervizben az "ecc-pecc-kimehetsz" módszert alkalmazzuk.
6/12 anonim válasza:
Gondolom fékkel kapcsolatos a probléma. Akkor szokták a fékolajtartálytól nézni a kerekek távolságát. Amelyik a legmesszebb van a tartálytól az lesz a 4.
7/12 A kérdező kommentje:
Valahogy gondoltam,hogy kerül pár értelmes ember, mint pl. #1,2,3,4....
Pontosabban a fékszenzorral van a probléma. És azt írta ki a diagnosztika vagy miféle az, hogy a 4-es keréknél van a probléma. De ennél többet semmit. Nem mutassa, azt hogy melyik a 4-es kerék, ezért gondoltam, hogy felteszem itt a kérdést hátha valamire jutok.
2020. dec. 21. 11:13
8/12 anonim válasza:
Persze, semmi baj, csak nehogy eláruld, milyen autó, milyen diagnosztika, mert mi nagyon szeretünk barkóbázni. Ha esetleg véletlenül erre vetődik valaki, akinek van fogalma a témáról, akkor nehogy egyből tudjon válaszolni, add meg neki a lehetőséget, hogy kifaggasson.
9/12 A kérdező kommentje:
VW Golf IV 1.4 16v 2003 és a diagnosztika DS150E.
Nem kell azért egyböl nagyképüsködni. Lehet szépen is mondani...
2020. dec. 22. 08:13
10/12 anonim válasza:
6-os vagyok.
Nekem is 4-es golfom van.
Szerintem nézd meg a jobb hátsó fék kopásjelzőjét, aztán meglátod van e valami rendellenesség.
Mondjuk nekem a hátsók nem kopásjelzősök, de az enyém 2002-es 1.6 16v.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!