Szeretek véleményt formálni autókról, hogy nekem nincs?
Azt vettem észre, hogy minden autónak van valami hibája és ha kérdezik, hogy mi az optimális , vagy mina jó én mindenkit mindenről lebeszélek.
Sokat olvasok e témába, pl. a 1.6 Ford Focus a motortérnél beázik és ráfolyik a víz a gyertyákra.
Huhh, még jó, hogy az enyém 1.6D 😃 ott aztán keresheti a beázás a gyertyákat. Cserébe rohad a küszöb, mint az állat...
Amúgy ha vágnád, talán odaírhattad volna azt is, hogy MK3 pl, vagy amelyiknél van ez.
Amúgy ez nem autós kategória. Inkább... személyiség? (Emberek - emberi tulajdonságok) Bár nem is értelmes a kérdés, hiszen leírsz egy ponttal végződő mondatot kérdőjellel. Te ezt állítod magadról, ez nem kérdés. Mit szeretnél?
Focus, Fusion és Fiesta nem egy jött már be hozzánk, hogy mosás után háromhengerezik. Valóban beázik a Ford 1.4 és 1.6 benzin, azonban ez köznapi használatban soha nem történik meg, csak ha a magasnyomásúval rátámadsz közelről. Normál esetben a legnagyobb esőben sem fog beázni.
Szóval ettől függetlenül a Ford 1.4 és 1.6 Zetec-jei elég jó konstrukciók, a legjobbak között van a kategóriájában.
vélemény: Fordot többé nem veszünk.
nekem volt 1 autómata Mondeo MK3, qrva sokat fogyaszt, qrva szarul vált.
Ezen kívül is azt látom, hogy valami újabb autómata focus szeret végezni a söfőrrel.
Én a hibrid kocsikat találom pillanatynilag a legjobbnak, leginkább a plug-in hibridet, de ha más nincs jó lesz egy mezei Toyota Yaris is, nem nagy, nem is kell, hogy nagy legyen, viszont 130km/h felé kicsit hangos.
a manuális váltós kocost meg mr el kéne felejteni, mert előszöris ha jönnek a hibridek meg elektromosak, akkor szinte egyik sem lesz olyan, meg amúgy is csak arra jó, hogy a szomszéd 18 éves hülyegyereke bőgesse a motort mint a tehén, mert feltűnési viszketegsége van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!