Extrém terepre kell mennem és félek, hogy elakadok mit tudok tenni az elakadás ellen. Mit vigyek magammal?
Figyelt kérdés
Sáros, vizes nyomvályús úton kell majd mennem, egy elsőkerékhajtású kocsival. Ha esetleg elakadok, mit tudok tenni? Hallottam olyat, hogy egy deszkát kötök a kerékre oldalra és azzal ki tudom magamat húzni valahogy. Valami más trükk van esetleg még ezen kívül?2020. dec. 18. 16:04
11/18 anonim válasza:
Na akkor ügyes vagy! Gratulálok nagyon!!!
12/18 anonim válasza:
Akkor nem volt az olyan extrém.
14/18 A kérdező kommentje:
#11 Köszönöm!
#12 Ha megálltam volna valószínű nem tudtam volna újra elindulni.
#13 Igen. Lehet nyári gumival ugyanez nem sikerült volna.
2020. dec. 19. 09:48
15/18 anonim válasza:
Extrém terep most egy sima mezei út a kukoricásban, ahol a traktorok és kombájnok a nagy széles gumikkal csak úgy süppednek el, mert most ilyen volt az ősz.
16/18 anonim válasza:
#9 Így igaz. Ahol egy alacsony hasú és viszonylag nehéz Audi elakad, egy jóval magasabb Suzuki még vígan elmegy. Persze gondolom te pont fordítva értetted...
17/18 anonim válasza:
16
Nem. Ahol egy quattro (biztos arra gondolt) Audi elakad, ott a Suzuki is elfog.
18/18 anonim válasza:
Mi egyszer egy Skoda Octavia-val mentünk terepen, egy élmény volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!