Az elején mindenki úgy vezet, hogy az oktató pedáloz helyette?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el vezetni és kicsit fura nekem, hogy így tanulunk.
Másokat is így tanítanak?
2020. dec. 18. 11:27
12/18 anonim válasza:
:O Nálam semmi ilyen nem volt.
13/18 anonim válasza:
Oktatotol fugg.
Valaki elso alkalommal kiviszi a tanulot forgalomba. Valaki meg ezt csinalja.
Nem fog sokaig belenyulni megnyugodhatsz. Csak az elso par alkalom ilyen.
Nekem az elso 3 ora ilyen volt, de amig sima forgalommentes helyen probalgattam az indulast stb addig nem nyult nyilván bele. Csak amig a varosban kozlekedtunk. Par ora utan az se.
14/18 anonim válasza:
nem, rögtön én vezettem igaz én előtte már 8 éve elkezdem gyakorolni így alap volt h nem fulladok le + tehetségem is van
15/18 Wadmalac válasza:
Hát ez nekem is újdonság.
Mikor én tanultam, vizsgáztam, oktatónak egyetlen pótfékpedálja volt, másba nem tudott beleavatkozni.
16/18 anonim válasza:
Annó tölem megkérdezte az oktató hogy tudok vezetni mondtam, igen.
Mentünk egy fél kört a rutinpályán, aztán irány a forgalom.
17/18 anonim válasza:
Anno én is rutinpályáztam, ott sosem nyúlt bele a pedálokba. Utána pedig csak akkor, ha szükség volt rá.
18/18 anonim válasza:
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy szinkronban nyomta a pedálokat. Ha érezte, hogy leugrottam a kuplungról, akkor ő továbbra is tartotta és felhívta a figyelmemet a hibára. Ha véletlenül lefulladtam, azonnal újraindította az autót, szó nélkül, hogy ne akadályozzuk a forgalmat, amíg én ráeszmélek, mi történt. Fékezni nem fékezett nagyon, inkább csak mondta, hogy készüljek fel rá. Egyszer volt olyan, hogy a körforgalomban valaki átgázolt előttünk szabálytalanul, majdnem ütköztünk, akkor nyomott egy satut, de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!