Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megbuktam egy jobb kezes...

Megbuktam egy jobb kezes miatt mi lehet a gond? pedig meg lasitottam anyam nem fogadta jol

Figyelt kérdés

2020. dec. 17. 20:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az lehet a gond, higy szabálytalan voltál.
2020. dec. 17. 20:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak lassítani kell, hanem olyan sebességgel menni, hogyha jönnek jobbról, meg tudd adni az elsőbbséget.
2020. dec. 17. 20:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok teljesen meggyőződve, de úgy gondolom hogy van esély a szabálytalanságra
2020. dec. 17. 20:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg túl gyorsan mentél vagy nem néztél be jobbra.
2020. dec. 17. 20:38
 5/8 anonim ***** válasza:
86%
Vezetni is olyan jól tudsz, mint írni?
2020. dec. 17. 21:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Az indok általában hogy nem nézett a tanuló szét megfelelően a kereszteződésbe behajtás elött. Aztán az van amikor igaz, van amikor meg a vizsgáztató úgy szerette volna látni hogy nem nézett szét megfelelően a tanuló.

Tedd a szivedre a kezed, és döntsd el melyik volt. Innen csak te tudhatod, nem voltunk ott.

Ha az utobbi akkor legközelebb mindig JÓ LÁVÁNYOSAN nézz szét. Ha kell morogj félhangosan hogy "Jobbról senki, balról senki." Én sok éve vezetek de van hogy magam szórakoztatására is mondom mikor mit csinálok. Nem hinném hogy vizsgán para lenne.

2020. dec. 17. 23:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Forgalmi vizsgán elvárás, hogy a vizsgázó fejmozdításokkal is jelezze, merre néz.

Ezeket a fejfordításokat az oktatók is számon szokták kérni a gyakorlásokon, pontosan azért, mert meg lehet bukni a forgalmi vizsgán, ha a vizsgabiztos úgy érzékeli, elmaradt a körültekintés, ami kötelező sávváltások előtt, vasúti átjáró előtt, egyenrangú útkeresztezősésben.

2020. dec. 18. 08:03
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha benéztél jobbra, lassítottál, fékkészenlétben voltál, akkor nem húzhatnak meg. Kivéve ha jött vki, és nem engedted el.
2020. dec. 18. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!