Megbuktam egy jobb kezes miatt mi lehet a gond? pedig meg lasitottam anyam nem fogadta jol
Az indok általában hogy nem nézett a tanuló szét megfelelően a kereszteződésbe behajtás elött. Aztán az van amikor igaz, van amikor meg a vizsgáztató úgy szerette volna látni hogy nem nézett szét megfelelően a tanuló.
Tedd a szivedre a kezed, és döntsd el melyik volt. Innen csak te tudhatod, nem voltunk ott.
Ha az utobbi akkor legközelebb mindig JÓ LÁVÁNYOSAN nézz szét. Ha kell morogj félhangosan hogy "Jobbról senki, balról senki." Én sok éve vezetek de van hogy magam szórakoztatására is mondom mikor mit csinálok. Nem hinném hogy vizsgán para lenne.
Forgalmi vizsgán elvárás, hogy a vizsgázó fejmozdításokkal is jelezze, merre néz.
Ezeket a fejfordításokat az oktatók is számon szokták kérni a gyakorlásokon, pontosan azért, mert meg lehet bukni a forgalmi vizsgán, ha a vizsgabiztos úgy érzékeli, elmaradt a körültekintés, ami kötelező sávváltások előtt, vasúti átjáró előtt, egyenrangú útkeresztezősésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!