Lacetti vagy Aveo benzines legalább 4-5 év normál használatra?
Valami értelmesebb, könnyen szerelhető egyszerű de fürgébb autót keresek 5-600 ezerig, ezt találtam csak... más nincs ami tetszene is, viszonylag tágas és nem vánszorog csak.
Sok eladó van, gondolom alkatrész is sok van ha kell, tömegautó. Azt hallottam szeret fogyasztani, de ez van. Dízel nem kell még egyszer.
Vagy legalábbis csak valami megbízható 2.0 motor fölötti bivaly nyomatékú...
#11 oké de melyiket... Még egy Note is 1 millió fölött van ami értelmes, legalábbis ahogy néztem. Most ilyen hogy Colt, Space Star meg hasonlók nem igazán, előbbi kicsi, utóbbi meg tetűlassú.
Honda FR-V megint csak "drága", Yaris kicsi, Corolla 1 millió alatt 300+ ezer km-es, min. motorcserére érett darabok, hát nem tudom...
Tényleg nagyon nehéz lesz.
Néztem a Fiat Idea / Lancia Musa párost, érdekes módon csak a Dunántúlon kapni pár példányt.
Az idea/musa parost nagyon messziről kerüld el,ha jot akarsz magadnak.
Egyebkent renault modus?
Senki nem kötelez, hogy ennyiért vegyél autót. Én ennyiért nem mernék, főleg nem 4-5 évre. Ennyiért 2 évre, a következő műszakiig vennék, aztán eladnám. 1,5-2 millió körül kezdődnek azok, amiket te keresel. 600-800 ezerért örülj, ha nem lyukas a küszöb, meg vállalható állapotban van. Vagy add jelentősen lejjebb az igényeidet, ne erős meg tágas autót keress, hanem vegyél egy Swiftet vagy valami hasonlót. De rozsdamentességet ott se várj.
Esetleg kereskedésben, ha találsz Olaszországból behozott autót ebben a kategóriában, az talán nem rohad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!