Autóvásárlás előtt állok. Mennyit kellhet még rálocsolnom erre a gépre, a vételáron kívül szerintetek?
Amiket az #1 ír kb.
Az automata váltótól kicsit tartanék. Érdemes odafigyelni tesztkörnél a viselkedésre (ne rántson nagyot váltásonként stb..), mivel ha meghibásodik, nyilván elég nagy összegbe kerül a javítása/cseréje.
#4 Relatíve olcsó, bár a sima Tdi tényleg a világból kimegy, a PD kicsit költségesebb. De ha már így felhoztad,(#4) Te milyen autót vennél hasonló pénzekért?
Olyan 1 és 1,5 millio Ft mindig legyen a számládon.Az automata váltó,turbó,kuplung,motor mind elég költséges.
Én egy corsára rálocsoltam 500ezer Ft-ot,hogy még komolyabb baja nem is volt.
"Olyan 1-1,5 millió mindig legyen a számládon".
Na igen. Egy 600 ezres autónál én ezen azért elgondolkodnék, hogy megéri e :D. Hogy amikor a kocsi vételárát rá kell költeni szervizre ha gond van, az biztos jó? és meg tudod tenni mosolyogva?
Inkább azt az 1-1,5 milliót amit eltennél szervizre, csapd hozzá a rászánt összeghez, aztán vegyél egy kevésbé kotla, kevésbé 20 éves valamit.
Nekem ez a véleményem. És nagyjából ugyan ez érvényes az összes hasonló korú ilyen árú autóra, aminél ki tud bukni egy-egy súlyosabb szerviz.
Akkor vedd meg, ha röhögve kifizeted a félmilliós szervizt, anélkül, hogy fájna. De szerintem nem véletlenül 600 ezerért keresel autót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!