Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóvásárlás előtt állok....

Autóvásárlás előtt állok. Mennyit kellhet még rálocsolnom erre a gépre, a vételáron kívül szerintetek?

Figyelt kérdés
[link]
2020. dec. 15. 16:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Vezérlés + olaj és sallangok + váltóolaj, ha még nem hullott szét rajta. Ez az alap + amit ugye képen nem látni.
2020. dec. 15. 17:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt így nem tudni, állapotfüggő.
2020. dec. 15. 17:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Na ez az amit senki nem tud előre, lehet nem sok kell rá, de lehet elrívod magad egy fél év múlva.
2020. dec. 15. 17:50
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
Minek veszi mindenki ezeket a lepukkant sokmillio kilometeres passat kombikat? Ez ennyire jo auto lenne?
2020. dec. 15. 17:57
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen, ezek m~g jobbak, mint a 2.0 PDTDI. Azokkal sok a baj.
2020. dec. 15. 18:08
 6/9 anonim válasza:
100%

Amiket az #1 ír kb.

Az automata váltótól kicsit tartanék. Érdemes odafigyelni tesztkörnél a viselkedésre (ne rántson nagyot váltásonként stb..), mivel ha meghibásodik, nyilván elég nagy összegbe kerül a javítása/cseréje.

#4 Relatíve olcsó, bár a sima Tdi tényleg a világból kimegy, a PD kicsit költségesebb. De ha már így felhoztad,(#4) Te milyen autót vennél hasonló pénzekért?

2020. dec. 15. 18:14
 7/9 anonim válasza:
25%
Minimum a 1000000x-osát!
2020. dec. 15. 18:17
 8/9 anonim ***** válasza:
60%

Olyan 1 és 1,5 millio Ft mindig legyen a számládon.Az automata váltó,turbó,kuplung,motor mind elég költséges.

Én egy corsára rálocsoltam 500ezer Ft-ot,hogy még komolyabb baja nem is volt.

2020. dec. 15. 19:58
 9/9 anonim ***** válasza:

"Olyan 1-1,5 millió mindig legyen a számládon".

Na igen. Egy 600 ezres autónál én ezen azért elgondolkodnék, hogy megéri e :D. Hogy amikor a kocsi vételárát rá kell költeni szervizre ha gond van, az biztos jó? és meg tudod tenni mosolyogva?

Inkább azt az 1-1,5 milliót amit eltennél szervizre, csapd hozzá a rászánt összeghez, aztán vegyél egy kevésbé kotla, kevésbé 20 éves valamit.

Nekem ez a véleményem. És nagyjából ugyan ez érvényes az összes hasonló korú ilyen árú autóra, aminél ki tud bukni egy-egy súlyosabb szerviz.

Akkor vedd meg, ha röhögve kifizeted a félmilliós szervizt, anélkül, hogy fájna. De szerintem nem véletlenül 600 ezerért keresel autót...

2020. dec. 16. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!