Skoda Fabia 1.2 Cool Kombi 2004 autóba ajándékötlet?
Figyelt kérdés
Apukám vett pár hónapja autót, én nagyon nem értek a kocsikhoz, de szeretnék bele venni valami ajándékot.
Ebbe a fajtába esetleg tudnátok adni linket? Kartámaszt, vagy üléshuzatot nézegettem 10-15ezer összegben. De nem merem megvenni mert nem tudom hogy jó lesz e bele biztosan.
Barátomnak van egy kartámasza a kocsijában de az kotyog meg a kézifék útjában van, szerintem az nem belevaló és én nem akarok ebbe a hibába esni.
2020. dec. 15. 15:22
1/4 anonim válasza:
Ha egy kicsit gyorsabban megszülted volna az ötletet, akkor azt javasolnám rendeld meg a netről, próbáld bele titokban, ha meg nem jó akkor elállsz és próbálsz másfajtát.
2/4 anonim válasza:
Vegyél neki 4db gyári dísztárcsát.
3/4 anonim válasza:
Szerintem meg vegyél akkor valami autós boltból ajándék utalványt és majd ő tudja hogy mi jó neki.
4/4 anonim válasza:
bluetooth kihangosító, vagy bluetooth fm transzmitter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!