Mit csinálják, hogy jobban menjen a vezetés? Vagy nektek
milyen tapasztalataitok vannak?
Figyelt kérdés
65 órán vizsgáztam és megbuktam. Jogos bukás volt. De most nem is ez a lényeg, hanem hogy mit tudnék csinálni, hogy jobban menjen? Őszintén szólva már gyomorideggel megyek minden alkalommal.
Kérlek, most olyanok ne írjanak, akik beszólni akarnak
Köszi.
2020. dec. 14. 14:37
1/9 anonim válasza:
addig pihentetni, amíg meg nem szűnik a gyomorideg. gyomorideggel nem érdemes csinálni semmit. én egyszer gyomorideggel mentem be dolgozni ( nem volt más választásom) és majdnem levágtam egy ujjam. ha nehezen megy a vezetés csak akkor van esélyed leforgalmizni, ha nyugodt vagy.
2020. dec. 14. 14:51
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor a kérdés, hogy hogyan nyugodjak meg?
Olyan érzés ez az egész, mintha csinálnám, de soha nem érnék a végére. Hiba hiba után.
2020. dec. 14. 14:54
3/9 anonim válasza:
Hol tanulsz vezetni?
Egyébként pedig mitől vagy ideges?
Tény hogy egy nagyvárosban nem egyszerű jogsit szerezni..
2020. dec. 14. 15:06
4/9 A kérdező kommentje:
Nem nagy város, szóval azt sem lehet mondani. Nem kifogásokat keresek, csak már kezdek minél jobban elkeseredni, belefáradni. De közben meg akarom is.
Attól hogy nem fog menni. Hogy megint elrontom. Hogy talán az oktatónak tényleg igaza van, és fogyatékos vagyok és a többi.
2020. dec. 14. 15:09
5/9 anonim válasza:
Annyit nem voltál képes leírni, hogy miért buktál. Merthogy igenis az a lényeg.
2020. dec. 14. 16:12
6/9 anonim válasza:
Gyakorolj még és kész, nem kell túlspilázni, majd menni fog. Párom harmadik vizsgával ment át.
Ha jó anyagi helyzetben vagy, esetleg opció lehet az automata váltós jogsi, mert összehasonlíthatatlanul kényelmesebb és egyszerűbb egy automata váltós autót elvezetni, mint taposni a kuplungot és tekerni a sebváltót.
2020. dec. 14. 16:44
7/9 anonim válasza:
Egyszerűen fogadd el, hogy ideges vagy, mivel ez egy új dolog az életben és ez sokszor idegeskedéssel járhat. Én úgy tanultam vezetni, hogy reggel meg este gondolatban levezettem egy pár kilómétert itt a környéken. Hülyén hangzik, de én is béna voltam meg ideges, de így gondolatban vezettem, beleéltem magam rendesen, figyeltem táblákra, váltásra minden és működött élőben is. Nem egyből, de egyre jobban és jobban.
2020. dec. 14. 17:53
8/9 anonim válasza:
oktato csere
2020. dec. 14. 20:30
9/9 anonim válasza:
Gyakorolj forgalommentes helyen fater kocsiján, az segíteni fog szerintem. A másik opció, hogy oktatót váltasz. Ha kávézol, azt hanyagold óra/vizsga előtt, de ne is fáradtan menj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!