Mennyire hasznalhato az autohoz alapbol kapott kerekkulcs es emelo?
Figyelt kérdés
J astra 2014
A mankokerek mellett alapbol van rakva gyarilag egy emelo es egy kulcs, ezek mennyire hasznalhatoak szerintetek? Egy kerekcseret vegre lehet hajtani veluk biztosan?
2020. dec. 14. 14:13
1/7 anonim válasza:
Ha ésszel lett feltéve (illeszkedő kópos felületek és a menet rézpasztázva, a lehúzás nyomatékkulccsal) akkor esetleg. Ha szárazon rátépték légkulccsal, akkor tehetsz a kerékkulcsra hosszabbításként egy csövet, és reménykedhetsz, hogy a csavar fog megindulni, és nem a kulcs feje széjjel...
2/7 anonim válasza:
Nekem csak H és K Astrám volt eddig. Mindkettőhöz volt gyári készlet. A tavaszi-őszi kerékátcserélést mindig ezzel hajtottam végre. Teljesen használható. A kerékkulcs elég rövid. Ha nagyon rátépték a csavarokat én egy méteres vascsövet még rá szoktam húzni, meghosszabbítva az erőkart. Meghúzáshoz használok nyomatékkulcsot.
3/7 anonim válasza:
Az pont arra elég, hogy egy defektes kereket lecserélj a mankóra és elmenj egy szervizig. Se többre, se kevesebbre.
4/7 anonim válasza:
Kerékcserére van. Arra hibátlan. Autó alá meg amúgy sem megyünk be úgy hogy csak emelőn van. Ha szereled akkor mindig bakra kell tenni. A kisujjad se tedd be alá bak nélkül, mindegy milyen emelőt használsz.
Ha rendszeresen szereled akkor invesztálj be egy nagyobb hidraulikusra (Ne a 8-15 ezer forintos lidl-sbe. Az se rossz, de alacsonyat emel.) Ha meg nem szereled rendszeresen csak szezonváltáskor szettet cserélsz, arra hibátlan a gyári.
5/7 anonim válasza:
Jah még annyit hogy teleszkópos kerékkulcs az auchanba asszem 2200 vagy 2500. Ugye az erőkar jól jön. Annyi pénzért mindenképp ajánlom. Engem hosszú évek óta kiszolgál.
6/7 anonim válasza:
Skoda Octavia. Az őszi-tavaszi kerékcseréket mindig a gyári emelővel és kulccsal csináltam, az emelő 5 évet bírt így és idén kipurcant (kiment a dióban a menet), úgyhogy vettem egy újat kemény 3e ft-ért. Szívesen vennék egy krokodil emelőt mert azzal sok időt meg tudnék spórolni, de az én udvaromon nem működik.
7/7 anonim válasza:
Nekem a Peugeot az tökéletes mindegyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!