Használt robogót szeretnénk vásárolni.50cc-t. Ebben létezik kétszemélyes?
Ezek az aprilia, piaggio meg ilyesmi nem pusztán sznob árhatás miatt kerülnek ennyivel jóval többe? úgy értem pl. piaggonál is hallottam, hogy indítómotorjaikat szar helyről szerzik be stb...
ezek baráti vélemények vagy saját motorjaitok ilyen márkájuak? motowell magnet sport valakinek van?
Köszi minden hozzászólást!
Hali haverom használtan vett malaguti f12 phantomot 140eért ha jól emléxem. másik haverom motowellt kb 200ért újan (nem pontos az ár, csak saccolok, régen beszéltünk már róla:), és az a helyzet, hogy a motowellt fél év alatt csomószor keleltt javítani, szinte haldoklik, de a malaguti megy mint amérgezett egér, most sportkipufival 95öt könnyű emberrel behajolva.
Szóval ha nincs "sok" pénzed rá, akkor inkább jó régebbit vegyél, mint szar újabbat, mert ezek a kínai robogók nem bírják túl jól a fiatalos virtust :D lehet h sportosan néz ki, meg stb, de nekem a malaguti f12 is q*vára tecccik, főleg most h vett hozzá sportkipufogót.
A 2 személyről annyit, hogy nem lehet kismotoros jogsival, de sok kismotoron van hátsó ülés, kisvárosban lakom, nem volt még probléma belőle h párszor hazavittek, de ha sünbácsi meglát, el is veheti a jogsidat, meg keményen bírságolhat ha köcsögöt fogsz ki. fényképtől ne félj, mert nincs rendszám más alapján meg nem aznosíthatnak :D
előző vagyok
elfelejtetem írni h a malaguti 11 éves,
és ha nincs pénzed jobbféle robogóra inkább simsont vegyél az bírja a fiatalos használatot is:D:D(ezalatt azt értem hogy nem 40el robog végig félgázon, hanem húzza fullon, dönti stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!