Hát az enyém kétszemélyes, 50 ccm. Bajaj spirit, de szerintem nem éri meg, eléggé gyenge, 3,5 ló körül van, 50 a vége.
2010. aug. 12. 12:38
2/16 A kérdező kommentje:
Köszi!
és Motowell-ről vélemények? Lehet csalni 3 éve gyárott motoroknál is még a km-óra visszatekeréssel?
2010. aug. 12. 12:44
3/16 anonim válasza:
Első vagyok. Apámnak Motowellje van (magnet sport, ajánlom), mentem vele, korrekt gép, megy rendesen, csak a fékekkel kell vigyázni, mert 3-4000 km után elkezdenek visítani, ami puhább pofákkal orvosolható, és könnyen szerelhető (tárcsafék esetén sasszeg ki, tengely ki, pofák ki csavarhúzóval). Ja, és a pofát vidd magaddal, vagy mérd le pontosan, ne szemre vedd, mert apám is pórul járt, 1-1 mm-rel nagyobb volt a pofa, mint ami belefér...
Sok szerencsét :)
15/F
2010. aug. 12. 12:49
4/16 anonim válasza:
Mióta engedélyezett rendszám nélküli motoron ketten utazni?
2010. aug. 12. 13:45
5/16 anonim válasza:
Motowellt meg hasonló márkátlan szarokat NE!
Csak márkásakat: Yamaha, Simson, Honda, Suzuki, Malaguti, Piaggio, Aprilia..
Mást NE
mellesleg az egy dolog hogy két személyes, de forgalomban nem használhatod 2 személlyel, csak akkor ha levizsgáztatod, eg rendszámt tetetsz rá.
És az többe kerül mint az egész motor.
2010. aug. 12. 13:48
6/16 anonim válasza:
A kat.korl.nélk. jogsi is feltétel.
2010. aug. 12. 14:12
7/16 anonim válasza:
az a helyzet hogy ha minőségi dolgot akarsz venni akkor piaggio, aprilia, yamaha, honda jöhet csak szóba (bocsi ha valamit kihagytam) egyszerűen ha gyengébb minőséget veszel akkor már az ülés se olyan kényelmes (és ez komoly) tükrök roszabb minőségűek, illesztések, stb.
2010. aug. 12. 16:24
8/16 anonim válasza:
Malaguti F12 :-)
2010. aug. 12. 17:14
9/16 anonim válasza:
aDÁs vételit irtok , és ennyi . Nekem Derbi senda Xrace-m van és arra éves kötelezöt kellet kötni ami nekem 7600ft/ év
2010. aug. 12. 17:15
10/16 anonim válasza:
Nehogy vegyel motowellt, kymko-t, keeway-t meg hasonlo szarokat! Csakis yamaha, suzuki, honda, aprilia, gilera, piaggio es hasonlo markas tarsaik inkabb hasznaltan vegyel annyi penzert mint ujon annyiert aztan 4-5 ezer kilometer utan dobhatod el mert odaszart az egesz motor!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!