Hol kell kezdenem, ha autódiagnosztikával akarok foglalkozni?
Figyelt kérdés
Nem is annyira diagnosztika, hanem navigáció frissítés, extra szolgáltatások bekapcsolása, kulcs tanítás, egr-dpf kikapcsolás és ehhez hasonlók. Most ott tartok, hogy van pár klón kábelem, EEPROM íróm, olvasóm. Bontókba vettem pár VW csoportos órát, motorvezérlőt, azokon gyakoroltam. Ezzel kapcsolatos tudást nem szeret senki átadni, úgy veszem észre, külföldi fórumokról viszont rengeteget tanultam. Most már jó lenne hivatalosan, főállásban ezt csinálni, de nem tudom hogy induljak el. Ahhoz még úgy érzem ez a tudás is kevés és ha eredeti interfészeket kellene vennem, az is több millió forint. Ti hogy csinálnátok?2020. dec. 12. 16:02
2/2 anonim válasza:
Autószerelő, majd autó villamosság és utána adja az magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!