Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen márkák vannak közel a...

Milyen márkák vannak közel a prémiumokhoz?

Figyelt kérdés
Volkswagen, Audi, Volvo pl ilyen szerintem, egész jó anyaghasználat van bennük, de még azért nem egy BMW vagy Mercedes kategória egyik sem, de érezhető a jobb anyaghasználat zajszigetelés egy Toyota, Mazda, DS, Hyundai, Opel mellett.
2020. dec. 11. 14:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
27%
Viccelsz? Volkswagenben nagyon rossz az anyaghasználat. Nézz meg egy 20 éves golfot. Csupa karc mindenhol belül. Ehhez képest nézz meg egy 20 éves japánt, egy karc sincs. Audi, volvo jók anyaghasználatban, de nem is egy árkategória. Toyota, Mazda viszonylag jók árukhoz képest. Abban viszont igazad van, hogy opel, hyundai az olcsó kategória kívül-belül. A prémium autók drágák mind megvenni és fenntartani. Közel a prémiumokhoz talán az új japánok vannak szerintem.
2020. dec. 11. 15:23
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező :D...

Szóval szerinted egy 50 milliós S8-as Audi az nem prémium. Oké :D.

2020. dec. 11. 15:37
 3/12 anonim ***** válasza:
50%
Ültem új Audiban, Volkswagenben, Mazdában, BMW-ben is és így mondom, hogy a Mazda simán van ezen a szinten. Én, mint átlag ember semmi nagyobb luxust nem éreztem még a BMW-ben sem. Sőt, nekem a Mazda, ami egy 3-as volt sokkal jobban tetszik, mint a németek, mert a Mazdában lehet érezni az utat. Az Audi és Volkswagen szarrá van szervózva, tehát semmi visszajelzés nincs az útról, míg a Mazdában érzed az egész autót. Meg persze a BMW-ben is, az is nagyon faszán ott van az úton, de vagy 5x annyiba kerül, mint a Mazda, annyiszor viszont nem jobb nála, ha egyáltalán jobb nála.
2020. dec. 11. 15:38
 4/12 anonim ***** válasza:
50%
A mai új kocsik többségében már egész jó minőségű anyagokat használnak.
2020. dec. 11. 16:50
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem: Volvo, Mazda, Honda, Mini, Land Rover, Tesla

De szerintem egy magasabb kategóriás Volkswagen, Skoda, Kia, Peugeot stb. is hozza a prémium érzetet.

2020. dec. 11. 19:44
 6/12 anonim ***** válasza:
Anyaghasználat is olyan, hogy mára a természetes anyagok számítanak prémiumnak.
2020. dec. 12. 03:07
 7/12 anonim ***** válasza:
50%

Egyet tisztázzunk, az Audi 100 százalékban prémium, sőt itt kimerem jelenteni, hogy pl belső anyaghasználatban übereli a BMW-ket és a Merciket - utóbbiaknak vicc a beltere, gondolok itt a CLA és hasonlókra.

Ami nagyon közel áll a prémiumhoz: VW - és itt nem a Golf 4re kell gondolni, bár annak is nagyok ergonomikus beltere volt. De nézz meg pl egy 6os Golfot belül. Volvo is egyértelműen nagyon közel van a prémiumhoz.

2020. dec. 12. 07:14
 8/12 anonim ***** válasza:
52%
Ilyen tekintetben az Audi örök harmadik. A Merci és a BMW is egymást tekinti a fő konkurenciának, mind technikában, mind kényelemben stb.
2020. dec. 12. 07:30
 9/12 anonim ***** válasza:
Én úgy mondanám, hogy van az Audi felül, és a második helyen a BMW és a Mercedes szórakozik egymással. Ez csak saját tapasztalat, mindhárom márkából volt több példányom is, mivel nagyon gyakran cserélgetem az autókat.
2020. dec. 13. 00:21
 10/12 anonim ***** válasza:
Csak a piac viszont mást mutat. Lehet kedvelni valamit, de alapvetően nem az egéyn véleménye a dönt itt már.
2020. dec. 13. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!