Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért vesznek német prémium...

Miért vesznek német prémium autókat az emberek mikor nem is prémiumok?

Figyelt kérdés
Veszek egy új autót, kipróbáltam pár prémiumot, de nem éreztem hogy valamivel több lenne egy fullos 5ös BMW mint egy full extráss skoda octavia. Ráadásul a megbízhatóságuk sem az igazi. Akkor miért veszik őket?
2020. okt. 23. 20:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
Mert megtehetik. Nem azért vesznek BMW-t az Octavia helyett, mert az jobb lenne, hanem azért, mert nekik az tetszik ÉS megengedhetik maguknak. Ennyi.
2020. okt. 23. 20:41
 2/16 anonim ***** válasza:
88%
Miert vesznek Nike cipot mikor Vty is ugyanugy megvedi a labad a kosztol?
2020. okt. 23. 20:41
 3/16 anonim ***** válasza:
92%

" de nem éreztem hogy valamivel több lenne egy fullos 5ös BMW mint egy full extráss skoda octavia."

Okéééé :D

2020. okt. 23. 20:56
 4/16 anonim ***** válasza:
69%

Az ember becsapható.

Hallottam egy történetet, hogy egy igen gazdag ember bement egy luxus boltba és azt mondta, hogy abból kérem a teljes készletet. Neki egyáltalán nem volt célja a felhasználás. Aztán lehet, hogy egy szobát annak a készletnek tart fent.

"Amit mások mondanak, annak feleljek meg, hogy ismerjenek el / hogy tűnjek valakinek." Énképzavar és kérkedés.

2020. okt. 23. 21:09
 5/16 anonim ***** válasza:
95%
Mert nem ültél bennük azért. Ha egy azonos korú pl Opelt meg Mercit hasonlítasz össze olyan nincs hogy nem veszel észre különbséget. Ha meg egy 10 éves prémiumot hasonlítasz egy mai átlag darabhoz akkor persze hogy nem. A prémium többek között erről is szól, hogy minden ami kényelmi extra általában ott jelenik meg először, aztán idővel megy le az alacsonyabb aktegóriába is.
2020. okt. 23. 21:39
 6/16 anonim ***** válasza:
93%
Vadiújat? Amúgy igenis van különbség.
2020. okt. 23. 22:07
 7/16 anonim ***** válasza:
De ha a BMW nem is igazi prémium szerinted, akkor miért ne vehetnénk? Hiszen akkor sem a Skoda, sem a BMW nem prémium.
2020. okt. 23. 22:53
 8/16 anonim ***** válasza:
71%

Vagy húsz éve volt egy ütős hirdetés a hazai tévékben:-vásároljon leadott céges prémium autókat. Mercedes, BMW,Audi, Volvo. Csak ön fogja tudni, hogy nem új, a szomszéd nem. Az akkori hírek szerint minden darabot eladtak..

Az igaz, hogy tényleg újnak néztek ki. Mindenesetre féláron keltek el.

A prémium autó öregen is prémium. Azoknak még a dukkójuk is gyönyörű akár húsz évesen is.

2020. okt. 23. 23:31
 9/16 anonim ***** válasza:
95%

Hát ha nem érzed a különbséget egy fullos 5-ös BMW és egy Octavia között, akkor az rohadtul gáz :D

Helyből annyit mondanék csak, hogy az 5-ös belépő motorja erősebb, mint az Octavia legerősebbje. (Az RS-ben van erősebb motor, de a motorválaszték közepéből választva is találsz ennél jóval erősebbet BMW oldalon.)

2020. okt. 23. 23:38
 10/16 A kérdező kommentje:
Pedig volvo bmw mercedes audi mindet kipróbáltam tesztvezetéssel de semmi pluszt nem éreztem.
2020. okt. 24. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!