Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért vesznek német prémium...

Miért vesznek német prémium autókat az emberek mikor nem is prémiumok?

Figyelt kérdés
Veszek egy új autót, kipróbáltam pár prémiumot, de nem éreztem hogy valamivel több lenne egy fullos 5ös BMW mint egy full extráss skoda octavia. Ráadásul a megbízhatóságuk sem az igazi. Akkor miért veszik őket?
2020. okt. 23. 20:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
45%
Te csak provokálsz kérdező, soha nem lesz pénzed egy vadiúj, gyárilag tuningolt M5-ös BMW-re
2020. okt. 24. 17:29
 12/16 anonim válasza:
Ahogy apám mondana: fals duma. Aki ült már fullos BMWben, nem ül vissza az octaviaba
2020. okt. 30. 02:00
 13/16 A kérdező kommentje:
Pedig lazán kifizetem nemtudom miért olyan hihetetlen, hogy valakinek van megtakarítása.
2020. okt. 30. 10:01
 14/16 anonim ***** válasza:

Az egy dolog, hogy ki tudnád-e fizetni zsebből, az meg a másik, hogy valóban megengedheted magadnak.

Ha egy kocsira 5 évig spóroltál, akkor hiába tudod megvenni zsebből, valójában nem a te pénztárcádhoz mérik.

2020. okt. 31. 12:54
 15/16 anonim ***** válasza:
Ja és még valami: egy automata váltós, 150 lóerős, normálisan felszerelt Octavia árban majdnem ott van, mint egy hasonlóan motorizált, de fapad jellegű 3-mas BMW. (Valójában ezzel van egy méretkategóriában és nem az 5-össel.) 10,8 millió vs 11,2 millió. Baromira nem az a Skoda mint 10-15 éve volt.
2020. okt. 31. 12:57
 16/16 anonim ***** válasza:
Bocsi ez még lemaradt: dízelmotorral néztem.
2020. okt. 31. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!