1.4 HDI motortere füstöl?
Figyelt kérdés
Üzemanyagszagot érezni és füstöl, szürkét, enyhén. Irtó büdös, és zavaró. A motortér meg meleg. Alulról, ill. a blokk baloldalásról jön.2020. dec. 11. 07:42
11/16 anonim válasza:
Igen, a dolgok nagy része ilyen: egyik nap jó, másnap pedig nem. (feltéve, hogy már nem hónapok óta problémás, de csak most figyeltél fel rá)
12/16 anonim válasza:
Hát ha ezt nem tudtad megállapítani, akkor ne is bütyköld.
13/16 anonim válasza:
#10: ha nem dízel lenne, már kiégett volna az autód...
14/16 anonim válasza:
Nekem egy 1.6 hdi-m volt annál a befecskendezőknél szállt el a tűzgyűrű. Üzemanyagszaga volt erősen és füstölt is. Azt már nézted?
15/16 A kérdező kommentje:
Két éve volt már tűzgyűrű problémája, de akkor füst nem volt, csak büdösség. Kijavíttattam, jó volt. Tegnap mentem vele jópár km-t ÜZEMMELEG motorral 2800-on négyesben, kicsit használjam ott is, ill. egyszer sikerült 4000-ig elforognia, de volt már hogy 1-2x megpörgettem odáig, tudom, baromállatidióta meg még ki tudja mit aggatnátok rám, hogy addig minek, de na, besikerült. Idegesített a lomhasága, bár 68le-től mit várjak. Mindegy ez van, most emiatt lehet a hiba is? Ismétlem, volt már így. Igaz pár éve, de pályán többszáz km-t bírt 3000-3500 között (és akkor adta a 140-et ötösben...?
2020. dec. 11. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!