Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW F10 vagy VW Phaeton?

BMW F10 vagy VW Phaeton?

Figyelt kérdés

Van itt olyan , aki mindkettőt vezette már huzamosabb ideig?

F10 volt az előző autóm is, nagyon szerettem, de abban hiányzott pár számomra fontos extra és kis motoros volt, ezért adtam el.

Azon gondolkozok, hogy újabb, felszereltebb F10-et vegyek, vagy Phaetonból az utolsó szériát.

Árban kb ugyanott vannak, Phaeton olcsóbb is igazából.

Ültem már Phaetonban is, az is tetszik. Beltere még jobb minőségű el tűnik, de extrákban meg tech-ben azért kicsit le van maradva...

Nem tudtam dönteni így elsőre.

2020. dec. 10. 11:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Phaetonból max 12 hengerest vennék, ha nem számítana a pénz, de azt is csak mert talán még bukó nélkül lehet 5-10 év múlva eladni, meg ugye ritkaság.
2020. dec. 10. 22:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Így van, Piech egy isten volt, és rengeteg zseniális autót köszönhetünk neki, ami józan ésszel sosem született volna meg. Amúgy olyan olcsón osztják már ezeket, hogy nem lehet túl nagyot bukni rajta.
2020. dec. 10. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!