Központizár nem működik megfelelően?
Központizáras riasztós F Astrámmal van probléma.
10-ből 9-szer jó, viszont néha rájön a hiszti és nem zár be a bal1. Olyan is van, hogy félig behúzza a zárat, de nem teljesen. Ez alapján nyilván a motor tűnik a ludasnak, főleg hogy mindig csak a bal1 a problémás, de nem vagyok benne biztos, mert miután ez történik, nyilván vissza akarom nyitni az ajtót, hogy utána újra bezárhassam, de ilyenkor sokszor nem hajlandó csinálni semmit és a többi sem nyílik ki. De ez lehet amiatt is, mert a bal1 nem zárt be és ez összezavarja a rendszert és ez az, amit nem tudok, hogy alapból a rendszer szórakozik ilyenkor, vagy csak a motor a szar és az okozza a többi gondot is?
A sóför ajtaját nyigotatjuk mindig a legtöbbet, ezért ott jelentkezik előbb bármilyen probléma. Szerintem egyszerűen kikopott belőle a kenés és most már picivel nehezebben mozgatja a motor a mechanikát.
Vegyél egy WD40-es sprayt és egy Zsír sprayt. WD40-el fújd be a zárat (az ajtón belülre próbálj fújni) és hagyjad pihenni egy napot. Utána ugyanezt ismételd meg a zsír spray-el. A WD40 feloldja a régi zsírt, és utána a másikkal újra zsírozod.
Kicsit vacakolni kell vele, hogy jól be tudj fújni a zárszerkezetbe.
Nekem az utasoldali első ajtó nyílt nehezen (a zárral nem volt gond, de a kilinccsel igen), ez megoldotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!