Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Clio 2-ben hol található a...

Msebi06 kérdése:

Clio 2-ben hol található a központizár vezérlő?

Figyelt kérdés
2002-es faceliftes Clioról van szó. A távirányítón villan a LED, van hogy napokig működik a távirányítóról a nyitás-zárás, aztán van hogy 1 hétig semmi. A műszerfalon lévő gombról mindig működik.

2020. okt. 8. 15:50
 1/6 anonim ***** válasza:
54%

Cserélj elemet a távirányítóban.

Egyébként ha tudnád hol van, mihez kezdenél?

2020. okt. 8. 17:14
 2/6 anonim ***** válasza:
54%

Ja, mielőtt a ledre hivatkoznál, annak jóval kevesebb áram kell, mint a távirányító működéséhez.

Tehát attól hogy villan a led, még lehet gyenge az elem.

2020. okt. 8. 17:22
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem cserélek, mert vadi új van benne és rámértem, 3V a feszültség.

Megnézném hátha valami érintkezési baja van. Vezeték, csatlakozó, akár nyáklapon valamelyik láb.

Most akkor a témához visszatérve, tudod hol van benne? Sokat segítene.

2020. okt. 8. 19:19
 4/6 anonim ***** válasza:
22%
A kesztyűtartó mögött van az UCH, tud ilyen gondokat produkálni.
2020. okt. 8. 20:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem a kesztyűtartó, hanem a kormány alatt van, de meglett.
2020. okt. 13. 19:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Az UCH fele el volt oxidálódva, az IC-k, tranzisztorok lábait nem is lehetett látni. Letisztítottam, kifújattam. Forrasztási hibát nem találtam sehol. Összerakás óta működik hibátlanul a zár a távirányítóval. Nincs a legszebb állapotban a nyák lap, lehet egy idő után el kell majd vinnem javíttatni.
2020. okt. 28. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!