A 7,5 bar kompresszió kevés egy bejáratos tzr nek?
Sziasztok!
Adott egy yamaha tzr 50 aminek régebben besült a motorja,a blokkja fel lett újítva kapott új csapágyakat,top performances hengerszettet,egyszóval mindent megtettem azért hogy végre jó legyen viszont a szerelő szerint hidegen nehezen indul meg 7,5 baros a kompressziója van(meleg motornál az kevesebb) és csak akkor megy ha eléri az 50 C t.A végsebessége kb 75 km/h
Szerintetek mi lehet a baj vagy lehet hogy azért is ilyen mert még új hengerszett van rajta és szorul,vagy tényleg már el is kopott a henger vagy karcos?
Kérlek írjatok a válaszokat értékelni fogom!
Na de akkor ez most mi?Mert új hengerszettet kapott ráadásul nem kinai szart hanem márkásat.
Ez függhet attól is hogy be lett e olajozva a dugattyú meg a henger felrakás előtt?
Vagy miért lehet ilyen?
Én nem értem azt se hogy hogyan megy csak 75 el mert kéne hogy menjen többel is mert akkor 8 ezres fordulaton forog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!